Областни градове

Габрово
Фирма Кисс 4 предлага текстилни багрила и химикали. На сайта на компанията (www.kiss-textile.com) можете да намерите пълната номенклатура.

Варна
Търговия на едро с химически продукти - пакет от изделия, покриващи нуждите от уплътнителни материали, лепила, бои, аксесоари за строителството, стъкларската индустрия, автоиндустрията и др., както и за бита, носещи търговската маркa"Master ".

Немският концерн Дегуса АД е световен лидер в производсвтвото на специални химикали

София
Рекам ООД е представител на италианската фирма Gruppoivas за декоративни бои и мазилки , топлоизолация и силикатни мазилки, еталбонд.

Производство и търговия на натриев хипохлорит, солна киселина /чиста по БДС/ и натриева основа /12%/

Фирмата е вносител на етилов денатуриран технически спирт - всички необходими сертификати и разрешителни. 94,5-95,5% ethanol денатуриращо вещество диетилфталат. Подходящ за разредител на спиртноразтворими мастила в печатарството,за производството на

Стара Загора
търговия с химически продукти за промишлеността, лабораторната практика, медицината.

Тук може да намерите огромно разнообразие от: - Бои и лакове за автомобили, мебелното производство,строителство и индустрия, pредставени от: SPIES HECKER (Германия), IVAT (Италия) и ER LAC(Гърция)

Абланица (Област Благоевград)
"САМ-Н" ЕООД е търговска фирма, основана през 2009 година с основен предмет на дейност: търговия с широка гама стоки и материали, предназначени за довършителни работи в строителството и ремонта. Заповядайте в магазина на САМ-Н, където ще получите професионални съвети от квалифицирани

Пловдив
Търговия с алуминиеви профили, пръти, тръби, прокат, листа, ленти и фолио. Търговия със силикони, полиуретанова пяна, лепила, всичко за изработка на стъклопакети.

Промишлена ХимияПрочети повече
Затвори