Областни градове

Изработка на ишлеме - почистващи препарати, производство на почистващи средства с висококачествени активни веще

София
"ХИМАТЕХ" АД е наследник на преобразувания през 1991 г. Централен институт по химическа промишленост, създаден като научно-изследователска организация през 1954 година. "ХИМАТЕХ" АД предлага: - Широка гама продукти, за граждански цели и специалното

Стара Загора
Фирма "Си Пи Ей" ООД е френско-българска фирма с предмет на дейност производство на: - Стандартни разтвори за проводимост - рН - буфери - Реагенти, Буферни и Стандартни разтвори,съгласно Европейската Фармакопея - Аналитични стандартни

Фирма ФРАКТАЛ е безспорен лидер на пазара за декоративни бои и декоративни мазилки и е с най-богат опит в България в реализирането на луксозни обществени сгради и частни домове. Разполагаме с екип от опитни декоратори и гарантираме за качественото изпълнение на нашите проекти.

Шумен
Фирма Хексагон ООД работи в две направления - производство и разфасовка на битова химия и строително-ремонтни дейности. Произвежда термоустойчив бронзов лак, водно стъкло, разредители за алкидни бои, белина, кислол, тризон и др.

Химически концерн в областта на производството на полимерни продукти, синтетични влакна за текстилната промишленост и други индустриални приложения. Препарати за растителна защита и индустриални химикали. Високотехнологични материали и системи. Продукти за полиграфическата промишленост.

Йотун България ЕООД е част от базираната в Норвегия Jotun Group, водещ световен производител на бои, индустриални покрития и прахови бои. Групата има 74 компании и 40 производствени единици, разположени на всички континенти.

Производство на аноди от магнезиева сплав за катодна защита и търговия със системи за катодна защита от алуминий, цинк и с външно ел. захранване.

Перник
Предлагаме всички промищлени химически продукти, киселини, основи както и собствено производство на водно стъкло, зелен камък и кислол.

Търговия с пластмаси и химични продукти. Дистрибуция на полимери, каучуци и добавки за тях: Стандартни полимери - разнообразни полимери от различни, добре познати доставчици; Технически полимери - термопластични полимери с изключителни химически, физически и термостабилни свойства

Промишлена ХимияПрочети повече
Затвори