Перник
Фирма ДИВИТЕНД ЕООД - град Перник е от 2000 година на българския пазар. Доказала се е на пазара предимно с производство, консултация на място с клиента, монтаж и поддръжка на вертикални щори. Разполага със собствена база за производството си.Предлагаме всички видове щори:

Д-р Александър Алексиев еспециалист кардилог с дългогодишен, доказан медицински опит по проблемите на оперираното сърце-постоперативно лечение и кардиологична рехабилитация. Дългата му практика, позволява на неговите пациенти да получат отлично обслужване, компетентна оценка за състоянието

Проектиране, изграждане и реконструкция на енергийни съоръжения.

Салон За Красота Деси град Перник е кокетен салон, където да откриете спокойствието в забързаното ежедневие. Екипът на салонът ще ви посрещне с усмивка и ще ви предложи редица процедури, с които да се поглезите. В Салон За Красота Деси град Перник може да се насладите на приятелска

Д- р Илияна Стоянова е зъболекар от град Перник.Тя е специалист с дългогодишен опит в областта.Работи на смени: понеделник и сряда :от 14 до 19 часа и вторник,четвъртък и петък от 8 до 14 часа.Не работи с НЗОК.

Ветеринарен център разполага с висококвалифициран екип от специалисти,високо качество на мидицински,хирургични и превантивни грижи за ващият домашен любимец. Ветеринарен център разполага с просторна приемна с рецепция и чакалня, отделни кабинети за приглиди на кучета и да котки.

Счетоводна къща КЛМ предлага на своите клиенти абонаментно счетоводно обслужване. Услугата представлява текущо абонаментно счетоводно обслужване, социално и здравно осигуряване. Тя включва всичко необходимо от по-долу изброеното: Текущо завеждане на входящите и изходящи първични документи.

English translation is in progress or not avaiable.

Учебен център Автомотортех 13 ООД е регистрирана на територията на град Перник с основен предмет на десйност "Организиране и провеждане на шофьорски курсове". Преподавателите са интелигентни, уравновесени и компетентни в професията си. С големият опит, който притежават, високият

Хосписът разполага с 20 легла, съвременно обзавеждане и оборудване, позволяващо пълно 24 часово всестранно обгрижване и наблюдение на пациенти от медицински специалисти лекар, мед.сестри, рехабилитатори и друг помощен персонал.