Стар Комерс МД ЕООД - Вижте още

Стар Комерс МД ЕООД

Стар Комерс МД ЕООД е вносител на маргарини и мазнини с високо качество от Турция на USTAM - MARSA. PROSER A24 -18л. - фритюрна мазнина с високо качество - без трансмазнини. ULTRA USTAM - 10кг. маргарин за производство- за сладкари и хлебари с високо качество - без трансмазнини.
Стар Комерс МД ЕООД

Стар Комерс МД ЕООД

        За нас :

„СТАР КОМЕРС МД „ ЕООД е официален вносител за България на MARSA- Турция,лидер в бранша-производител на професионални мазнини за пържене без трансмазнини с марки: PROSER A24, мазнини за производство на баклави USTAM BAKLAVA, маргарини за производство USTAM и специални мазнини USTAM.

Стар Комерс МД ЕООДСтар Комерс МД ЕООД
От 2007 г. „СТАР КОМЕРС МД „ ЕООД развива търговска дейност. Основните ни принципи са точност,коректност ,лоялност и уважение към всеки наш клиент.Доставяме стоки с доказан произход и гарантирано високо качество на дистрибутори,търговци,търговии на едро, фурни,пекарни,ресторанти,пицарии и заведения за обществено хранене.

„СТАР КОМЕРС МД” ЕООД разшири асортимента с фритюрна мазнина внос от Гърция с марката FRY!

„СТАР КОМЕРС МД” ЕООД има дистрибутори в гр.София,гр.Пловдив,гр.Варна,гр.Бургас,гр.Благоевград,гр.Банско,к.к.Слънчев бряг ,гр.Приморско,гр.В.Търново,гр.Русе.

Разполагаме с логистична база в гр. София,а през летните месеци и в гр.Бургас.

Ние сме представител за гр.София, региона и Северозападна България , на „ЛЕСАФР БЪЛГАРИЯ” ЕООД-един от най-големите производители на мая за хляб в света.При нас можете да намерите пълна гама мая за хляб –прясна или суха и подобрители за Вашата търговия , производство , магазин,пицария,ресторант .

Философията на фирмата ни е дългогодишно партньорство с нашите клиенти,а гаранция за това е качеството на продуктите които предлагаме.През годините сме си извоювали име на стабилен доставчик, което ни прави предпочитан партньор.

Стар Комерс МД ЕООД
        www.starko.business.bg

Видео от Стар Комерс МД ЕООД


Стар Комерс МД ЕООД - видео 1