Верка ООД  itemprop=

Верка ООД

Производство на изделия от дърво - дъски, греди, талпи, летви, ребра, челни дъски без ограничение в дължината, детайли и др.
             За нас: „ВЕРКА” ООД специализирана в областта на дърводобива и дървопреработването на иглолистен дървен материал. Създадена е през 1990 година като колективна фирма и още същата година започва да се занимава с дървопреработване. През 1995 година се трансформира в Събирателно дружество, а от 2006 г. функционира като Дружество с ограничена отговорност. Фирмата разполага с две модерни производствени бази разположени на територията на община Сатовча – в село Осина и в м. „Дъбраш”. В производствените бази за дървопреработване разполагаме с модерни машини и високо квалифицирани специалисти за преработка на обла дървесина и всякакви размери фасонирана дървесина. Разполагаме със специализирани горски машини и техника за дърводобив, както и с квалифицирани специалисти и лицензирани лесовъди. Основни принципи заложени в нашата работата са: Бързо и качествено изпълнение на поръчките Изработка на нестандартни размери Изпълнение на експресни поръчки Коректно и професионално отношение към клиента и работника Гъвкава ценова политика с търговските ни партньори и строителни компании както от България, така и от Гърция, Македония, Турция и други С тези си качества ние се наложихме, като една от най-големите дървопреработващи фирми на територията на Област Благоевград и област Смолян.             Производствени бази и администрация Фирмата разполага с две модерни производствени бази. Първата е разположена в м. „Дъбраш” - на 8 км от Доспат в посока Сатовча, на главен път Доспат – Гоце Делчев. Тя е с големина 800 кв.м. закрита площ и 3500 кв.м. открита площ. Втората производствена база функционира от 2003 г. и е разположена в село Осина, община Сатовча на 3 км от главен път Доспат – Гоце Делчев. Тя е с големина 1000 м2 закрита площ и 4000 м2 открита площ. Административното звено на фирмата е съсредоточено в модерна офис-сграда до производствена база Дъбраш с разгъната застроена площ от 250 м2             Машини и техника В своята работа използваме машини от водещи производители на дървообработващи машини, които гарантиран висока производителност, прецизна обработка и качество на продуктите – PRIMOLTINI, KOSTA, RULMAK и други. Фирмата разполага с две сушилни камери с капацитет от 50 м3 на едно зареждане и автоматизиран процес на сушен. Извършваме и вторична обработка на дървен материал, калиброване, рендосване. В настоящия момент капацитета на преработване на трупи за един месец достига 1500 м3, като около 80% от продукцията се изнася за Турция, Гърция, Македония и други.             Продукти: СУРОВИ МАТЕРИАЛИ дъски с дължина 1,5м; 2м; 2,5м; 3м; 4м; 5м греди с дължина до 9 м ребра с дължина до 9 м летви с дължина 3м; 4м; 5м талпи с дължина 3м; 4м; 5м иглолистни детайли – всякакви размери подпори дърва за огрев дървени изрезки трици СУШЕНИ МАТЕРИАЛИ дъски талпи ребра СУШЕНИ И ВТОРИЧНО ОБРАБОТЕНИ МАТЕРИАЛИ дюшеме обшивка челни дъски             www.verkaood.com

Верка ООД - отрасли:


Дървообработване, Дървен Материал,

Мнения за Верка ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Верка ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.