Българска солна компания Канотранс  itemprop=

Българска солна компания Канотранс

Търговският асортимент на БСК КАНОТРАНС включва всички видове сол, за които има търсене на пазара: сол трапезна, сол за хранително-вкусовата промишленост, едра морска сол, каменна сол за нуждите на животновъдството, техническа сол-за кожната индустрия
Варна, ул. Генерал Столетов 82

Още от създаването си на БСК КАНОТРАНС ООД се налага на пазара на сол, като една от водещите фирми в бранша. Фирмата разполага със собствена производствена база. Инсталацията за преработка на сол с капацитет 5 т/ч. Търговският асортимент на БСК КАНОТРАНС включва всички видове сол, за които има търсене на пазара: сол трапезна, сол за хранително-вкусовата промишленост, едра морска сол, каменна сол за нуждите на животновъдството, техническа сол-за кожната индустрия, за омекотяване на вода в паро- и топло централи, сол за обезледяване на пътищата при зимни условия, нитритна сол, Калиева сол с намалено съдържание на Натриев Хлорид, соли за вана и др.

Мнения за Българска солна компания Канотранс


The company has no review.

Напиши мнение за Българска солна компания Канотранс


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.