Булгарден - Вижте още

Булгарден

Булгарден е Разсадник в Павликени, специализиран в производство и търговия с декоративна растителност, широколистни и иглолистни дървета и цветя. Изграждаме както декоративни пътеки така и градинско осветление. Изграждане и технически контрол на обекти. Декоративни пътеки.
БулгарденБулгарденБулгарден


Булгарден
производство и търговия с декоративна растителност, широколистни и иглолистни дървета и цветя

За нас

Булгарден

Булгарден ООД е специализирана в производството на декоративна и почвопокривна растителност. Произвежда кълбовидни и плачещи форми на дървета. Богато разнообразие от цъфтящи храсти с опадливи листа, вечнозелени храсти, широколистни и иглолистни дървета. Производител на висококачествена и стандартизирана контейнерна растителност. Изграждане и технически контрол на обекти. Поддръжка на вече завършени обекти. Декоративни пътеки. Градинско осветление. Поливни системи. Производствената гама се обогатява ежегодно, а екипът от професионалисти се грижи за високото качество.

Булгарден ООД разполага с декоративен разсадник с площ 50000 м2. , намиращ се в с. Михалци в близост до гр. Павликени, обл. Велико Търново. Със своя дългогодишен опит фирмата е утвърдена на пазара с качеството и конкурентните цени на произведените растения.

Булгарден
  • Производство и търговия с декоративна растителност, дървета и цветя.
  • Изграждане и технически контрол на обекти.
  • Поддръжка на вече завършвни обекти.
  • Декоративни пътеки.
  • Градинско осветление
  • Поливни системи.

Булгарден

www.bulgarden.com