Финмарк Комерсиал - Вижте още

Финмарк Комерсиал

ФИНМАРК КОМЕРСИАЛ ЕООД е създадена през 1992 г. с разнообразен предмет на дейност. 1999 г. е превратна за фирмата, защото от тогава става дистрибутор на семена на френската фирма Лимагрейн. През 2003 г. ФМК ЕООД става директен вносител на семената с марка
Финмарк Комерсиал

Финмарк Комерсиал ЕООД е създадена през 1992 година с разнообразен предмет на дейност.

През 1999 година става дистрибутор на френската фирма за семена Limagrain, а от 2003 година е директен вносител на марката. Освен продажба на семена в дейност и е включена и продажбата на торове и препарати за растителна защита на водещи български и световни фирми.

През 2014 година фирмата става ексклузивен вносител на най-голямата сръбската фабрика за минерални торове Elixir Zorka, част от концерна Elixir Group, а от 2016 година e ексклузивен вносител на минерални добавки за фуражи, произвеждани в Elixir Prahovo.

През 2015 година става вносител и дистрибутор на сръбските царевични хибриди AS HIBRIDI.

Финмарк Комерсиал   Финмарк Комерсиал   Финмарк Комерсиал   Финмарк Комерсиал
             

Семена

Царевица, Слънчоглед, Рапица, Пшеница, Ечемик

 

Препарати за растителна защита

Хербициди, Фунгициди, Инсектициди, Обеззаразители, Прилепители

 

Торове

 

Фуражи и компнентиФинмарк Комерсиал
Царевичните хибриди на сръбската фирма АС ХИБРИДИ

AS Hibridi e компания, специализирана в производство и селекцията на хибридни сортове царевица, основана е през 2004 г. под името PRINOSMAKS като част от компания CHEMICAL AGROSAVA. Основната дейност на компанията е отглеждане и култивиране, т.е. създаване на нови и по-добри царевични хибриди. През 2011 г. името е променено на AS Hibridi поради популярноста на марка, носеща, същото име.

Марката АS Hibridi e разработена с идеята за създаване на нов еталон за сравнение на сръбския пазар. Опитен екип от специалисти по разработване на нови видове, състоящ се от трима селекционера, доктори на науките и множество селскостопански инженери и технически асистенти създадоха марката от самото начало.


Финмарк Комерсиал
От 2014 г. предлагаме торове на Elixir Zorka

Продуктовата гама на на сръбската фирма Elixir Zorka съдържа широк спектър от различни форми на торове с високо качество. Elixir Zorka произвежда торове с най-новите технологии и напълно отговаря на нуждите на културите с всички необходими елементи, независимо от спецификата на културите и продукцията, както и разликите в качеството на почвата. Фирмата произвежда минерални торове NPK, NP, P, PK и специални азотни торове AmoSulfan.

Финмарк Комерсиал

Мнения за Финмарк Комерсиал


The company has no review.

Напиши мнение за Финмарк Комерсиал


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.