Алпина Груп  itemprop=

Алпина Груп

Фирма Алпина Груп България ООД разполага със собствена техника за добиване и транспортиране на дървесина. Имаме сключени целогодишни договори с фабрики, произвеждащи пелети, брикети и въглища, на които доставяме дървесина за тяхното производство.
Пловдив, Голямоконарско шосе, т.ц. Авангард

Фирма Алпина Груп България ООД Фирма Алпина Груп България ООД разполага със собствена техника за добиване и транспортиране на дървесина. За нас : Имаме сключени целогодишни договори с фабрики, произвеждащи пелети, брикети и въглища, на които доставяме дървесина за тяхното производство. Разполагаме със собствена лицензирана транспортна фирма за територията на България, както и в цяла Европа. Стратегията на фирмата ни е да дава възможно най-добрите цени на своите постоянни партньори в България и чужбина, като се ангажира и с осигуряване на транспорт на продуктите. Дърва за огрев : Предлаганите от нас дърва за огрев са от висококачествена българска дървесина, която ние собственоръчно добиваме. Разполагаме с необходимата техника, за тяхното добиване. Дъвесината се добива в Средна гора, Стара планина и Родопския масив. В момента разполагаме с четири вида широколистни дърва за огрев: дъб, бук, габър и акация. Предлагаме ги в два варианта: на дължина един метър (метровка) и нарязани и нацепени. Предлаганите нарязани и нацепени дърва, от своя страна е няколко вида: насипни, палетизирани и на биг бегове. Фирмата ни предлага на своите лоялни клиенти безплатно натоварване на дървата на камион. Пелети за горене : Пелетите са алтернативното гориво на нашето съвремие. Основният диаметър на пелетите е 6мм. Основно предлагаме пелети клас А'. Материалите, от които се изработват пелетите са: иглолистна дървесина широколистна дървесина комбинация от иглолистна и широколистна дървесина слънчогледови люспи Предлагат се в полиетиленови пликове по 15 кг, както и в биг бегсове по 1 тон. Брикети : Предлагаме брикети с цилиндрична форма и различни дължини – от от 25см до 50см. Те са с високо качество и висока калоричност. Дървесината, от която се произвеждат брикетите е иглолистна и широколистна, както и комбинация от двете. Дървени въглища, Подпалки, Дървен материал : Предлагаме дървени въглища само от широколистна дървесина – дъб и бук. Опаковани са в два вида чували полиетиленови с тегло от 25 до 30кг хартиени чували от 3,5 и 10 кг. Подпалките, които предлагаме са от иглолистна суха дървесина и са в различни разфасовки, според изискването на клиента. Предлагаме набичен висококачествен иглолистен и широколистен материал в мокър и сух вид: греди дъски талпи ламперия летви ритловици по размери и спесификация на клиента. Печки, котли, горелки, камини : Предлагаме: печки котли и камини на твърдо гориво горелки за пелети Фотоволтаични системи и продукти Предлагаме различни фотоволтаични продукти и състеми, съобразени с вашите изисквания.

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?