Д-р Весела Балтова - Вижте още

Д-р Весела Балтова

В Център „Хомеоарт” се прилагат интегративни методи като хомеопатия, акупунктура, биорезонансна терапия и диагностика, Бахова и хранителна терапия и други холистични методи за лечение и възстановяване на здравето. Прилагаме индивидуален подход според нуждите и проблема на съответния човек
София, ж.к. Разсадника бл.65, вход откъм страната на бул.Стамболийски

д-р Весела Попова-Балтова


Д-р Весела Балтова

д-р Весела Попова-Балтова

Хомеопатичен център „ХомеоАрт“
Класическа, Хомеопатична детокс терапия, Биорезонансна диагностика


Д-р Весела Попова-Балтова е хомеопат. Успешно съчетава в работата си класическа хомеопатия, хомеопатичната детокс терапия и други алтернативни методи като шуслерова и бахова терапия, според индивидуалното състояние и потребности на пациента. Завършила е курсовете на Лондонски хомеопатичен колеж /LCCH/ и към ЦОРХ, както и Международната Академия по Класическа Хомеопатия на проф. Г. Витулкас. Притежава европейска диплома по класическа хомеопатия на Европейския комитет по хомеопатия.

Методът на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) успешно лекува или подобрява: астма, алергия, хиперактивност с дефицит на вниманието, аутизъм, автоимунни заболявания и всякакви “нелечими” случаи, които не се повлияват нито от алопатичната медицина, нито от класическата хомеопатия.

В крак с времето в център “ХомеоАрт“ се прилага Биорезонансна диагностика с иновативна апаратура, която позволява точна и бърза преценка на здравословното състояние, наличието на патогени или други токсични субстанции. Съчетана с диагностичната електропунктура на Фол, тази диагностика е високо информативна, има големи възможности и спестява много време и нерви!

Лечение от природата и за човека!

  • Класическа хомеопатия
  • д-р Весела Попова-Балтова
  • Хомеопатична детокс терапия – много важна за изчистване след имунизации, многократна употреба на антибиотици, антихистамини, анестезии и други токсични медикаменти и субстанции. Ценна при хиперактивни деца и деца аутисти, както и за всички често боледуващи.
  • Бахова терапия
  • Шуслерова терапия
  • Аурикулотерапия- поставяне на игли в ушите – ефективен метод за отслабване и отказване от зависимости
Предлагаме още:
  • Приготвяне на индивидуално лекарство- автонозод.
  • Терапия със суперхраните на АкваСорс и други индивидуално подбрани продукти.
  • Вибрационна терапия с Бахови и Следбахови цветни есенции

д-р Весела Попова-Балтова
4.7 3