Областни градове


През 2022 г. е открит Холистичен център СВЕДАН. Общата страст да помагат и нуждата от качествена превенция на здравето, събира таланта на Светослав Симеонов,който прекрасно организира събития и менажира бизнеса и Д-р Даниела Карабелова, като опитен лечител и преподавател.

Кабинетът е създаден през 1992 година. Той е един от първите в страната, чиято дейност е структурирана и изградена върху холистичния принцип за взаимно свързаните и взаимовлияещи си умствено-духовно, емоционално-психическо и физично-материално нива на човека.

Варна
Един от ключовите аспекти на добрия кинезитерапевт е индивидуалният подход към всяко лице. Kristin Therapy се отличава със своята способност да анализира и разбира нуждите на всеки пациент, изграждайки персонализирани програми за тяхното възстановяване.

ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО - ВАТРАСИН - Европейска запазена марка. Натурални продукти за възстановяване и запазване здравето, работоспособността и младостта на човека. Произведено в България.

ЕЛЕНА Христова - КОНСУЛТАНТ VEGA TEST, функционална нутрициология и диетология. VEGA TEST е компютърна диагностика, с която се осигурява здравословно хранене с най-подходящите и толерирани от организма храни.

Д-р Георги Вълков е специалист невролог.Д-р Георги Вълков предлага Мануална, Боуен и Сайонджи терапия. Лечение на дископатии, радикулити, плексити, заболявания на опорно-двигателния апарат, травми, артрози, неврози, нощно напикаване, главоболие, вертижни синдроми, паметови смущения.

Пловдив
One more international e търговско дружество, което оперира в Турция от 2014 годинa. Компанията се превръща във водеща като продуктите й се разпространяват в цял свят. Приципът на дистрибуция се осъществява чрез т. нар. мрежови маркетинг...

Алтернативна медицина, изберете БИОлечение за Вас и Вашето семейство-Биорезонанс, Райф терапия, Хранителен план и др.

Боров прашец и бамбук -продукти за здраве и красота, клетъчна храна, Нова ера продукти. >Всяка таблетка съдържа: боров прашец с разрушена клетъчна мембрана и тиква– 500 mg. VERTERA предлага висококачествен боров прашец с доказан произход и максимална биологична активност,

Д-р Димитър Лазаров работи в Урологоия в град Враца.


Алтернативна Медицина


Прочети повече
Затвори

Партньори