Булмилк 2010  itemprop=

Булмилк 2010

Булмилк 2010 ЕООД развива своята дейност в областта на млекопреработването - фирмата предлага имитиращи продукти съдържащи мляко. Булмилк 2010 ЕООД е млекопреработвателно дружество, развиващо дейност в сферата на преработката на мляко и търговията с имитиращи продукти, съдържащи в състава
За нас Булмилк 2010 ЕООД развива своята дейност в областта на млекопреработването - фирмата предлага имитиращи продукти съдържащи мляко. Булмилк 2010 ЕООД е млекопреработвателно дружество, развиващо дейност в сферата на преработката на мляко и търговията с имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко на българския пазар. Основни моменти в дейността на Булмилк 2010 ЕООД: Производство на имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко - производство на имитиращи продукти, съдържащи в състава си козе мляко, овче мляко, краве мляко Търговия с имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко - сирене, кашкавал, извара, масло, сметана Булмилк 2010 ЕООД разполага със собствена мандра, в която произвежда имитиращи продукти, съдържащи растителна мазнина - сирене, кашкавал, извара, масло, сметана. Всички продукти на Булмилк 2010 ЕООД са произведени по уникални рецепти, което гарантира отличните качествени и вкусови показатели на продукцията. Имитиращи продукти, съдържащи в състава си краве мляко- сирене, кашкавал, извара, масло, сметана Имитиращи продукти, съдържащи в състава си овче мляко - сирене, кашкавал, извара, масло, сметана Имитиращи продукти, съдържащи в състава си козе мляко - сирене, кашкавал, извара, масло, сметана Производството на имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко на Булмилк 2010 е съобразено с Наредбата за специфичните изисквания към млечните продукти. Екипът от специалисти, работещи в сферата на производството на мляко и имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко на Булмилк 2010 съблюдава за спазването на всички изисквания и регламенти в процеса на производство и реализация на продукцията. Булмилк 2010 ЕООД е регистрирано млекопреработвателно дружество за производство на имитиращи продукти, съдържащи в състава си мляко, със седалище в с. Самуил, Област Разград.

Булмилк 2010 - отрасли:


Мандри, Млечни Продукти,

Мнения за Булмилк 2010


The company has no review.

Напиши мнение за Булмилк 2010


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.