Агро Стив ЕООД  itemprop=

Агро Стив ЕООД

Агро Стив ЕООД е зърнопроизводител, който развива дейността си на територията на Бургаска област. Фирмата разполага с 5000 декара обработваеми площи, който засажда със следната продукция: зърнени растения, маслодайни семена, слънчоглед, пшеница, ечемик.
За нас Агро Стив ЕООД е зърнопроизводител, който развива дейността си на територията на Бургаска област. Фирмата разполага с 5000 декара обработваеми площи, който засажда със следната продукция: зърнени растения маслодайни семена слънчоглед пшеница ечемик

Агро Стив ЕООД - отрасли:


Зърнопроизводители,

Мнения за Агро Стив ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Агро Стив ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.