СТОХИ04  itemprop=

СТОХИ04

Ръчни и електрически центрофуги за мед. Хордиални и радиални до 44 рамки. Пчеларски инвентар.
СТОХИ04 Ние сме една от най-реномираните фирми в България с 20 годишен опит в производството на пчеларски инструменти. Гарантираме качество на материали и изпълнение с цел задоволяване на нуждите и изискванията на клиента. Изделията ни се предлагат на едро и дребно, като всеки от цяла България може да си поръча продукт и той ще му бъде доставен. Центрофуги за мед Ръчни и електрически центрофуги Хордиални и радиални До 44 рамки Машини за разпечатване Пчеларски инвентар Пушалки Ханеманови решетки Рамкоповдигачи Тел Цедки Прашецоуловител Була Нож за разпечатване Вилица за разпечатване Релси Рутов разделител Клетки за майки Хранилки и др. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important}

СТОХИ04 - отрасли:


Пчеларство,

Мнения за СТОХИ04


The company has no review.

Напиши мнение за СТОХИ04


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.