Кошери - 94 - Юлияна Радулова  itemprop=

Кошери - 94 - Юлияна Радулова

Производство на пчелни кошери и пчеларски инвентар. Първа частна пчеларска фабрика 1994 Костинброд, производствен цех на кошери в гр. Костинброд. Юлияна Радулова - Производство на пчелни кошери и пчеларски инвентар.
Костинброд, ул. Генерал Столетов 4

Кошери - 94 - Юлияна Радулова За нас Първа частна пчеларска фабрика 1994 Костинброд, производствен цех на кошери в гр. Костинброд. Юлияна Радулова - Производство на пчелни кошери и пчеларски инвентар. Произвежда всички видове пчелни кошери. Търгува с цена на производител с пчеларски инвентар. Търгува с пчелни семейства от най-добрите пчелини на страната. Разработва проекти по програма САПАРД и програма Животновъдство на ДФ Земеделие.

Кошери - 94 - Юлияна Радулова - отрасли:


Пчеларство,

Мнения за Кошери - 94 - Юлияна Радулова


The company has no review.

Напиши мнение за Кошери - 94 - Юлияна Радулова


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.