Катерина Флаурс ЕООД  itemprop=

Катерина Флаурс ЕООД

Фирма "Катерина Флаурс ЕООД", град Пловдив - собствено отглеждане и продажба на цветя. Онлайн магазин за цветя - красиви букети и цветя за всеки повод, цветя с подарък, поръчка на стайни и външни цветя, доставка на редки видове. Оранжерии за отглеждане на цветя.
Пловдив, кв.Остромила 12, оранжериите във Овощарски институт

Катерина Флаурс ЕООД Фирма "Катерина Флаурс ЕООД", град Пловдив - собствено отглеждане и продажба на цветя. Онлайн магазин за цветя - красиви букети и цветя за всеки повод, цветя с подарък, поръчка на стайни и външни цветя, доставка на редки видове. Оранжерии за отглеждане на цветя. www.facebook.com За нас: Фирма Катерина Флаурс ЕООД е тук, за да достави много настроение и слънчеви емоции от цветя. Ние се стремим всеки един от нашите клиенти ,посещавайки нашия магазин,да остане доволен и да се зареди с положителни емоции и усмивки. Всеки ден сме готови да разнообразяваме ежедневието Ви с нови и свежи идеи от цветя. Екипът ни се състои от млади и предприемчиви хора, готови да се справят във всяка ситуация с усмивка. За нас най-важното е вие - нашите клиенти и приятели, да се почувствате специални и да забравите за негативите в ежедневието. С повишаването на интереса Ви към нас ние приемаме постоянно нови членове в нашето семейство. Специални благодарности на основните виновници за тази цветна приказка и всички приятели, колеги, клиенти и семействата ни които продължават да ни дават подкрепата си Услуги: Доставка на букети, аранжировки, саксийни цветя, висококачествени вина, сувенири, кошници за рожден ден, имен ден, благодарствени; Сватбени букети, украса за сватбена кола, бутониери, гривни и венци от цветя; Ръчно изработени картички, сватбени пликове, сувенири и картини; Почва за цветя и орхидеи; Декоративна растителност; Цветя с подарък; Собствено отглеждане и продажба на цветя. Галерия: Контакти: Адрес: гр.Пловдив, кв. Беломорски, оранжериите до Овощарски институт Тел: 0899 456 944 E-mail: floradinik@gmail.com

Мнения за Катерина Флаурс ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Катерина Флаурс ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.