АГРО – ЛИМ 2017 ООД  itemprop=

АГРО – ЛИМ 2017 ООД

Фирма АГРО – ЛИМ 2017 ООД предлага следните услуги: Произвежда и продава качествен разсадо-посадъчен материал от лавандула и маслодайна роза. Изкупуване на розов цвят.
АГРО – ЛИМ 2017 ООД – лицензиран разсадник за маслодайна роза и лавандула. Фирмата предлага следните услуги: Произвежда и продава качествен разсадо-посадъчен материал от лавандула и маслодайна роза. Доставка в цяла България. Помощ при засаждане и отглеждане. Професионални консултации. Сключваме предварителни договори за изкупуване на продукцията или за преработка в нашата дестилерия със закупилите от нас разсад-при желание на клиента. Разсада е с развита коренова система в перфектно състояние и гаранция за качество. Изкупуваме и розов цвят. #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:250px !important}

АГРО – ЛИМ 2017 ООД - отрасли:


Селско Стопанство, Посадъчен Материал,

Мнения за АГРО – ЛИМ 2017 ООД


The company has no review.

Напиши мнение за АГРО – ЛИМ 2017 ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.