Велида 1 ЕООД - Вижте още

Велида 1 ЕООД

Фирма Велида е създадена през 1994 година. За нас е удоволствие да ви представим нашите продукти, които се наложиха на пазара дълги години с гарантирано качество. Фирма "Велида" предлага на своите клиенти богат асортимент от български и вносни семена за зеленчуци и цветя, холандски
Велида 1 ЕООДВелида 1 ЕООД

Велида 1 ЕООД 

Доверен източник за декоративна растителност, семена, луковици и посадъчен материал
Независимо дали сте професионален производител или домашен градинар, ние предлагаме висококачествени продукти на конкурентни цени. Нека ви помогнем да отгледате нещо невероятно!

Предлагани услуги

Ландшафтна архитектура - проектиране

Ландшафтните архитекти на Велида имат визията и креативността да превърнат всяко пространство в произведение на изкуството. От вилни дворове до обществени паркове, ние проектираме и изпълняваме проекти, които са и красиви и функционални.

Велида 1 ЕООДВелида 1 ЕООД

Озеленяване - изпълнение на ландшафтни проекти 

Нашите специалисти изпълняват проекти за както за малки вили, така и за огромни жилищни комплекси. 

Декорацията с цветен мулч и декоративни камъни е ХИТ в ландшафтната архитектура.

С разнообразните си форми и цветове,камъкът и дървесният мулч придават много различни форми багри във градината.

Ефективността от тези материали е много голяма с полезните си действия върху растенията,като например:

  • *Предотвратяване на появата на плевели,намаляването им е до 90%
  • *Задържане на почвената влага
  • *Покриване на капковите маркучи
  • *Кантиране на зелените площи,посредством бордове
Велида 1 ЕООДВелида 1 ЕООД

Поливни системи 

Системите за напояване и дренаж са от решаващо значение за успеха на всеки ландшафт. Те гарантират, че растенията получават точното количество вода и че излишната вода се управлява правилно, за да се предотврати наводняване и ерозия. 

Нашият екип от инженери е специализиран в проектирането и внедряването на ефективни и ефективни напоителни и дренажни системи, които включват:

Спринклерни системи: 

Ние проектираме и инсталираме подземни спринклерни системи, които осигуряват равномерно покритие и минимизират водните отпадъци.

Капково напояване: 

Този метод доставя вода директно до корените на растенията, като намалява загубата на вода поради изпаряване и оттичане.

Автоматизирани поливки и WI-FI системи за управление:

Програматорите,които монтираме са от най-ново поколение,свързани към метеорологични станции за населеното място,където се инсталират и лесен достъп с WI-FI системите ,чрез мобилен телефон.

Велида 1 ЕООД

Професионално посяване

Посяването на тревни площи е един много важен и трудоемък процес в сферата на паркоустройството.Направата на тревната морава е свързана с перфектна предварителна подговка на терена,финно заравняване,използване на подходящи тревни смески.

Механизацията,която НИЕ използваме е само за професионалисти.Качествата на тази техника са много по-иновативни и ползотворни в сравнение със сеитбата на ръка,а именно:

  • *Равномерно разпръскване на семената
  • *Прецизно заравяне
  • *Валиране с подходяща тежест за добър контакт на семето с почвата
Велида 1 ЕООД

Парникови технологии

Велида осигурява авангардни решения, които помагат на собствениците на оранжерии да развиват потенциала си. Независимо дали сега стартирате, или искате да увеличите добивите до следващото ниво, Велида разполага с експертизата и инструментите, които да ви помогнат да растете и процъфтявате.

Как услугите на Велида могат да бъдат от полза за собствениците на парници:

Климатичен контрол:

Върхотите технологии използвани от Велида могат да помогнат на операторите на оранжерии да управляват температурата, влажността и вентилацията, за да създадат оптимални условия за отглеждане.

Управление на водата: 

Решенията на Велида спомагат за оптимизиране на използването на вода, намаляване на разходите на ресурси.

Автоматизация: 

Инструментите на Велида автоматизират системите за напояване, осветление и вентилация, намалявайки разходите за труд и подобрявайки ефективността.

Събиране и анализ на данни: 

Системите на Велида събират и анализират данни за здравето на растенията, добива и други показатели, помагайки на операторите на оранжерии да вземат решения, базирани на данни.

Дистанционно наблюдение: 

Системите на Велида наблюдават дистанционно, което позволява на операторите на оранжерии да следят операциите си отвсякъде.

Велида 1 ЕООД

Мнения за Велида 1 ЕООД


The company has no review.

Напиши мнение за Велида 1 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.