Бор-Чвор  itemprop=

Бор-Чвор

Бор-Чвор има 21-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранил най-добрите традиции от старите майстори на сиренарството в Родопите. Мандрата е разположена в полите на Родопите и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за
Пловдив, ул. Карловска № 21





Бор-Чвор 21 годишен опит в преработката на мляко #slider, #slider img, #slider1, #slider1 img { min-height:200px !important} За нас: Бор-Чвор има 21-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранил най- добрите традиции на сиренарството в Родопите. Мандрата е разположена в полите на Родопите и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за технологиите, които фирмата внедрява. По линията на целия производствен цикъл се осъществява непрекъснат контрол на чистотата и качеството на продуктите. Произвеждаме широк кръг продукти от краве и овче мляко, което е наложило фирмата като една от водещите компании на пазара на млечни продукти в България. Oт пресните млечни продукти асортиментът включва продуктовата група за традиционни български млека – кисело и прясно; плодови кисели млека. Компанията реализира продукцията си на вътрешния пазар, като е добър контрагент на големи търговски вериги и складове. Качеството на продуктите е от изключителна важност в процеса на събиране на суровото мляко и преработката му. Ежедневно нашите специалисти се грижат само млеката с най- високо качество да се преработват и достигат до консуматорите на млечните продукти. Всеки ден се правят много анализи, които гарантират качеството на процесите и технологията, продуктите и сигурността на взимане на решения. Входящият контрол на суровото мляко и другите материали гарантира, че единствено качествени суровини и материали ще бъдат вложени в производството. Контролира се всяко ниво и етап от технологията на преработка на млякото. Всяка една партида готов продукт се анализира преди да достигне търговската мрежа. www.borchvor.com
4.1 14