Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..

Мони Естейт  itemprop=

Мони Естейт

Ние сме малка строителна фирма със сплотен колектив от висококвалифицирани специалисти, които имат професионално и отговорно отношение към работата и притежават отлични познания в областта на строителството, строителните материали и технологиите на строителство в България.
Варна, ул. Хараламби Ангелов 34

Ние сме малка строителна фирма със сплотен колектив от висококвалифицирани специалисти, които имат професионално и отговорно отношение към работата и притежават отлични познания в областта на строителството, строителните материали и технологиите на строителство в България. Водещи за нас са професионализмът, високото качество на изпълнение и коректните взаимоотношения с клиентите. Предлагаме балансирано съотношение между цена и качество на услугите. Благодарение на богатия ни опит и високия професионализъм, винаги намираме решение на всеки проблем. Предлагаме изпълнение на специални и нестандартни поръчки. Използваните от нас материали са на водещи в своята област производители с доказани през годините надеждност и ефективност. Груб строеж на сгради Тераси, огради, покриви Пътеки, цветарници Септични ями Изделия от ковано и кухо желязо Мазилки, шпакловки, бояджийски услуги Замазки Фаянс, теракот, гранитогрес, паркети Гипсокартон и окачени тавани Саниране - външна и вътрешна изолация Работим по план на архитект или по Ваша идея. Държим изключително много на качеството на свършената работа. Използваме професионални машини и инструменти. Подписваме ДОГОВОРИ с нашите клиенти. Уважаваме желанията и зачитаме изискванията на нашите клиенти. Ето защо отделяме особено внимание на прекия диалог с тях. Сграда или постройка, на която са изпълнени ограждащите стени и покривът, без или с различна степен на изпълнени довършителни работи. В методиката на СЕК за изчисление на сметните стойности в грубия строеж се включват: земни работи, стоманобетон /кофраж, подпорни скелета, армировки, бетон/, зидарии, покрив /конструкция и покривка/, изравнителни замазки и строително-железарски изделия. Ние предлагаме: Изкоп, кофраж и изпълнение. Изпълнение на кофражни системи за основи, стени, колони, плочи, шайби, кръгли колони, гладки бетонни стени. Изпълнение на всички видове армировъчни работи. Професионално изпълнение с материали по желание на клиента. Изпълнение по най-съвременни технологии с качествени и доказани материали. www.moni-estate.comxa.com

Мнения за Мони Естейт


The company has no review.

Напиши мнение за Мони Естейт


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.

Последни новини


Правилният избор на сватбен фотограф в 5 стъпки

Виж още..

Как да декорирате мечтания дом: вдъхновение и съвети за декориране

Виж още..

Настоящият срив е подобен на този през 2018 г., твърди Чанпен Джао

Виж още..