Димови - Вижте още

Димови

Ние - семейство Димови сме земеделски производител, специализиран в производството на декоративни рози от повече от 60 години. Вече трето поколение ние продължаваме да произвеждаме посадъчен материал. Преди около десет години разработихме и производство на рязан цвят, а от скоро и на
Павликени, с. Батак

       
Сем. Димови - земед. производител
       
Сем. Димови - земед. производител рози

Ние - семейство Димови сме земеделски производител, специализиран в производството на декоративни рози от повече от 60 години. Вече трето поколение ние продължаваме да произвеждаме посадъчен материал. Преди около десет години разработихме и производство на рязан цвят, а от скоро и на декоративни растения.
Сем. Димови - земед. производител рози
Традициите и познанията относно отглеждането на декоративни рози се предават в рода ни през поколенията, а благодарение на дългогодишния ни труд, днес ние можем смело да заявим, че за нас няма тайни при отглеждане на посадъчен материал и рязан цвят.Базата ни се намира в покрайнините на село Батак, на 14 км. от град Павликени, обхващаща площ от около 20 декара.
Наши клиенти са както любители на цветята, желаещи да украсят градините и домовете си, така и професионалисти, занимаващи се с озеленяване. За да задоволим и най-претенциозните си клиенти ние се стремим да предлагаме както голямо разнообразие от видове рози - чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, щамбови, каскадни, така и широка гама от сортове.
Можете да разгледате разнообразието в нашия Каталог.
Производство и Продажба.
Батак, община Павликени

GSM: 0888 35 45 17
GSM: 0888 36 29 90


www.rozi-bg.com
e-mail:kaan_@abv.bg
Сем. Димови - земед. производител рози