Непет Чернев  itemprop=

Непет Чернев

Нашата фирма е специализирана в изграждане, поддръжка, доставка и монтаж на оборудване за животновъдни ферми в млечно направление, както и привеждането на съществуващи такива норми, отговарящи на европейските изисквания.
Силистра, ул. Седми септември 22

      За Нас Фирма "НЕПЕТ-Чернев" ЕООД е създадена през 1996г. от инж. Христо Чернев, който в периода от 1957г. до създаването на фирмата е бил ръководител на станцията по механизация на животновъдството /СМЖ/ - гр. Силистра. Нашата фирма е специализирана в изграждане, поддръжка, доставка и монтаж на оборудване за животновъдни ферми в млечно направление, както и привеждането на съществуващи такива норми, отговарящи на европейските изисквания. За всички росочени дейности отговарят обучени и квалифицирани специалисти в областа на хладилната и доилна техника. Двадесет и четери часовият сервиз е напълно гарантиран. При нас всеки клиент може да намери решение на проблимите, възникнали в неговата млечна ферма и то на разумна цена.       Услуги * Фирмата предлага доставка и монтаж на доилни инсталации за, крави, овце и кози. * Също разполага с богата гама резервни части за всички видове вакуум помпи, доилни агрегати и    доилни инсталации. * Фирмата разполага с 24 часов сервиз и сервизен екип които е готов да реши вашите проблеми в    най-кратки срокове. * При нас можете да закупите и необходимите ви хигиенни консумативи за вашата ферма. * При желание на клиента необходимата ви техника може да баде закупена и на изплащане с 50%    самоучастие и минимална лихва от 3% за период от шест месеца.

Мнения за Непет Чернев


The company has no review.

Напиши мнение за Непет Чернев


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.