Хидрогроу България ООД  itemprop=

Хидрогроу България ООД

Зеленчукови семена от DE RUITER SEEDS /Холандия/. Системи за биологичен контрол KOPPERT. Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за напояване на паркове, градини, спортни терени и селско-стопански площи. Доставка на материали за поливни системи.
Пловдив, ул. Пазарджишко шосе 4-ти км, Складова база "ХЪС"

Една от основните дейности на HYDROGROW BULGARIA е дизайн и инсталация на хидропонни системи, консултации и техническо обслужване. Компанията разполага с обучен персонал, в чийто способности влиза и изграждането на проекти за хидропонно отглеждане на култури в зависимост от типа на оранжерията и културата, която се отглежда. Продуктите и обслужването, които компанията предлага са: Субстрат /Хидропонен перлит/ - агроперлит, вермикулит и торфени смески за разсадопроизводство и цветя FERTI системи за наторяване PVC канали за всякакъв вид субстрати Полипропиленови контейнери за открито използване на субстрата Търговия със зеленчукови семена. Био агенти и биологично опрашване Оранжерийно оборудване и др.

Мнения за Хидрогроу България ООД


The company has no review.

Напиши мнение за Хидрогроу България ООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.