Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..

Великов Л ЕООД - Вижте още

Великов Л ЕООД

Великов Л ЕООД е основана през 1992г. Фирмата е дистрибутор на Велукс - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др. Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта.
София, ж.к. Белите брези, бл. 23, ет. 2, ап. 5

Великов Л ЕООДВеликов Л ЕООДВеликов Л ЕООД
Великов Л ЕООД
Битумни керемиди, Немски сгъваеми тавански стълби, Всичко за покрива от една ръка, Системи за сухо строителство на фирмата KNAUF

22% отстъпка на керемиди.
15% отстъпка на изходи за покрив Velux
                      За нас:
Великов Л ЕООД е основана на 28.05.1992 година като ЕТ"Л.Великов" и в течение на 10 години беше представител на България и Румъния на немската фирма "ROTO FRANK AG", световен лидер в строителния обков и водещо име в покривните прозорци.

От 2001 - 2002 год. фирмата е дистрибутор на "Велукс"-България ЕООД - покривни прозорци, Tegola Canadese - битумни керемиди, BRAMAC - бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF - гипсокартон и др.

Великов Л ЕООД
Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта, а качество, добри цени и коректност е доказала в цяла България - в Годеч и с.Гинци, Своге, Кюстендил, Правец, Павел Баня и дори в малкото село Долни Вадин на Дунава.

Над 20 години опит в служба на клиента, респект към нуждите му и отговорност в решенията. Нашето мото е: "КЛИЕНТЪТ Е ЦАР!!!"

Ние консултираме своите клиенти не само в нашия офис или в демонстрационното ни студио, а преимуществено на място - при проектанта, на строителния обект, в готовия жилищен блок или къща.

Ние не сме голяма фирма - от 4 до 10 сътрудници. Нашето голямо предимство е, че ние не само продаваме, но и монтираме нашите продукти като се стремим да ги предадем на клиента в окончателно завършен вид. Нашите монтажници са компетентни и сръчни благодарение на непрекъснатата им работа при нас и постоянното обучение.
                      ДОСТАВКА И МОНТАЖ
Доставка и монтаж на покривни прозорци, щори и сенници по продуктовия и ценови каталог на Velux.

Великов Л ЕООД
Когато Ви предстои да построите или ремонтирате мансардно жилище получавате от нас безплатно пълна и подробна информация какви модели и размери прозорци да изберете, какви Velux щори и сенници за защита от светлина и топлина. Доставката при това също е безплатна.

Услугата може да бъде и комплексна – пробиване и подготовка отвори в бетонов покрив или грeдоред; монтаж на покривните прозорци и аксесоари; нареждане на плоските или релефни покривни материали (битумни, керамични или бетонови керемиди); топлоизолцаия и обръщане по наклонения таван с гипсокартон. И така… Вие получавате от нас 100% завършен покрив при винаги НАЙ-ДОБРА ЦЕНА!

Като една от водещите фирми за доставка и монтаж на покривни прозорци в България, действията ни следват вече две десетилетия една основна цел: нашите клиенти да получат продукт с гарантирано качество на НАЙ-ДОБРА ЦЕНА.

Великов Л ЕООД
Как го постигаме:

 • С добър стокооборот
 • Собствена логистична организация
 • Балансиран асортимент строителни елементи и материали от световни марки.
 • Оптимизация на разходите
 • Опростена фирмена структура и организация.
 • Отстъпки за количество
                      Битумни керемиди и други
Великов Л ЕООД предлага на своите клиенти пълна гама битумни керемиди, подложни мембрани и мембрани с цветна посипка, монтажни елементи, отдушници и снегозадържащи куки от Tegola Canadese.

Великов Л ЕООД
Къща в село Кокаляне Цялостен ремонт на покрива с прозорци Velux и битумни керемиди Tegola Canadese Mosaik 2 tone blue Макет на покрив с битумни керемиди Mosaik, включително американски безшевни улуци и обшивки

С минерална посипка

Битумните керемиди с минерална посипка са изработени от няколко различни слоя:естествен битум „Тиа-хуана“, импрегниран стъклен воал, силициев пясък и минерална посипка.Минералната посипка придава на керемидите цвят и завършеност. Тя се оцветява предварително при изключително високи температури с неорганични пигменти чрез процес наречен „минерализация“. Този процес придава на цветовете устойчивост, предпазва битумните слоеве от ултравиолетовите лъчи и спомага за дългия живот на керемидите.
Великов Л ЕООД
Естественият битум „Тиа-хуана“ е с произход Венецуела. Тези битуми имат изключителна устойчивост към UV лъчи и голяма издръжливост на ежедневните термични въздействия, което е гаранция за много дълъг живот на покрива с марката Тегола Канадезе. Армировката от стъклен воал придава на керемидите якост и ги предпазва от деформации. Силициевият пясък предпазва керемидите от залепване помежду им и улеснява транспортирането и пренасянето им.

Tegola
6 модела в търсене на своя клиент. Керемидите с минерална посипка се предлагат в шест модела с различни цветове, които могат да бъдат адаптирани за нуждите на покриви с различен дизайн и форма.
                      Немски сгъваеми тавански стълби
Великов Л ЕООД
Немски сгъваеми тавански стълби:

- продажба, безплатна доставка и монтаж (50лв, без ДДС)

Сгъваеми тавански стълби, изработени от иглолистен материал или метал. Осигуряват лесен и безопасен достъп до таванските помещения. Спестяват максимално пространство, прибирайки се към тавана.

Окомплектовани с термоизолиран капак и метална ръкохватка, стълбите гарантират функционалност, издръжливост и удобна употреба.

Изключително лесен монтаж. В прибрано положение остават незабележими в тавана на помещението.
                      Всичко за покрива от една ръка
Великов Л ЕООД
БРАМАК – всичко за покрива от една ръка

БРАМАК предлага не просто керемиди, а комплексни покривни решения. За всеки свой модел БРАМАК предлага оригинална система покривни принадлежности като: странични керемиди, капаци, вентилиращи, снегозадържащи керемиди, елементи за сух монтаж и др.

Великов Л ЕООД Като дистрибутор на БРАМАК – покривни системи, ВЕЛИКОВ Л ЕООД предлага допълнително:

 • Безплатен транспорт в София и околностите
 • Организира безплатен транспорт в цялата страна при поръчки за покриви над 250 кв.м.
 • Консултации при проектиране, заявяване и на място по време на монтаж
 • Изработка на покривната конструкция и монтаж на керемидите
 • Отстъпка при количества
                      Системи за сухо строителство
Системи за сухо строителство на фирмата KNAUF
  Великов Л ЕООД


 • Системи от гипскартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени;
 • Системи от гипсфазер за сглобяеми къщи;
 • Готови сухи смеси – гипсови и вароциментови машинни мазилки, анхидридни и циментови саморазливни подове, перлитни и изо-мазилки със стиропорени зърна;
 • Система за външна топлоизолация на сгради;
 • Благородни, минерални, силиконови и мазилки на основа изкуствени смоли;
 • Обширна гама от строителна химия, лепила за плочки, топлоизолация, флекслепила, лепила плочка върху плочка и др.
Естествено, предлагаме и монтаж на тези системи. Всички наши монтажници са преминали курсове на обучение в българо-германския център по професионално обучение в гр.Плевен.
                www.velikov.bg

Последни новини


Грешки с опаковането на продукти, които да не допускате

Виж още..

Как да изберете автомобилен товарен превозвач според вашите нужди?

Виж още..

Принтери за етикети - как да изберете подходящия за вашите нужди?

Виж още..