КАМЕА - М | Култивирани и Диворастящи билки

КАМЕА - М - Вижте още

КАМЕА - М

Основната и дейност е производство, изкупуване, преработка и износ на култивирани и диворастящи билки. Ние сме една от водещите български фирми в този бранш.Разполагаме с необходимото съвременно оборудване за рязане, пречистване, обезпрашаване и сушене на билки.
Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов № 5

КАМЕА - М
КАМЕА - МКАМЕА - М


За нас:

Фирма Камеа ООД е създадена през 1990 г., а през 2003 г. продължава дейността си като „Камеа-М“ ООД. Основната и дейност е производство, изкупуване, преработка и износ на култивирани и диворастящи билки. Ние сме една от водещите български фирми в този бранш.

Разполагаме с необходимото съвременно оборудване за рязане, пречистване, обезпрашаване и сушене на билки. Нашите доставчици от цялата страна са доказани през дългогодишните години на съвместна работа професионалисти с ясно изразени критерии за качество и лоялност.

Фирмата е сертифицирана от „ Интертек“ и поддържа интегрирана система за управление по ISO 22000:2005 и HACCP.

Наши партньори са фирми от ЕС, които са утвърдени световни лидери в производството на чай, подправки, фармацевтични продукти и натурални билкови екстракти.


Производствена листа:


КАМЕА - М

КАМЕА - М - Отрасли:

Билки, Кафе, Чай,

Населено място:

Пловдив

Отрасли в град Пловдив:

Билки в град Пловдив, Кафе, Чай в град Пловдив,

Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?