Ай Джи Нет - Вижте още

Ай Джи Нет

"Ай Джи Нет" е създадена през 2007 г. и е специализирана в доставката на мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашия италиански партньор Ретифицио Падано, Италия.Мрежите са навити на руло около пластмасова ролка и са опаковани с
София, ж.к.Горубляне-Екпериментален, бл.38, партер

Ай Джи НетАй Джи НетАй Джи Нет

Създадена през 2007 г., Ай Джи Нет предлага пълна гама от защитни мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашите италиански партньори Ретифицио Падано.

Нашата цел е да удовлетворим напълно изискванията и потребностите на клиента и се гордеем с това, че го постигаме от дълго време досега.

Предлагаме на клиентите си няколко добри причини да изберат нас:

Високо качество

Мрежите са изплетени в италианската ни фабрика и са изцяло направени от полиетиленово влакно с висока плътност – HDPE. Това влакно е идеалният материал за производство на мрежи с висока издръжливост на атмосферни условия. Полиетиленовите гранули се смесват при производството с анти-окисляващи добавки и по този начин се гарантира висока устойчивост на слънчевите UV лъчи.

Голямо разнообразие

Благодарение на сътрудничеството с нашите италиански партньори Retificio Padano, предлагаме мрежи за най-различни нужди – земеделие, строителство, спорт и други стопански и лични цели, както коловете и всички други аксесоари, необходими за изграждане на конструкцията.

Удобна опаковка

Мрежите са навити на руло около пластмасова ролка и са опаковани с прозрачно полиетиленово фолио. Мрежите, които са по-дълги от 2 м. са сгънати с цел да заемат по-малко място, да са по-удобни за транспортиране и съхранение.

Достъпни цени

Предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение между приемлива цена и качество на продукта.

Монтаж на място

Фирма Ай Джи Нет предлага също така и възможност за монтаж на място при желание на клиента.

Индивидуален проект

Изготвяне на индивидуален проект – моля, подайте ни информация относно размерите на вашите площи със земеделски насаждения и ние ще направим калкулацията и ще ви върнем обратно информация относно количеството на необходимата предпазна мрежа и нейната цена.

Доставката на мрежите се извършва с куриер, а ако желаете, може да ги получите на място от нашия офис или от офисите на нашите дистрибутори.

Ай Джи Нет

Ние предлагаме мрежи за различни цели, като можем да предложим и решение за нестандартно приложение.

Ако не намирате подходящата за Вас мрежа, моля свържете се с наш специалист. Ние ще намерим най-доброто решение за вашия бизнес!

Продукти

Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.