Ай Джи Нет - Вижте още

Ай Джи Нет

"Ай Джи Нет" е създадена през 2007 г. и е специализирана в доставката на мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашия италиански партньор Ретифицио Падано, Италия.
София, ж.к.Горубляне-Екпериментален, бл.38, партер

Ай Джи НетАй Джи НетАй Джи Нет

Създадена през 2007 г., Ай Джи Нет предлага пълна гама от защитни мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашите италиански партньори Ретифицио Падано.

Нашата цел е да удовлетворим напълно изискванията и потребностите на клиента и се гордеем с това, че го постигаме от дълго време досега.

Предлагаме на клиентите си няколко добри причини да изберат нас:

Високо качество

Мрежите са изплетени в италианската ни фабрика и са изцяло направени от полиетиленово влакно с висока плътност – HDPE. Това влакно е идеалният материал за производство на мрежи с висока издръжливост на атмосферни условия. Полиетиленовите гранули се смесват при производството с анти-окисляващи добавки и по този начин се гарантира висока устойчивост на слънчевите UV лъчи.

Голямо разнообразие

Благодарение на сътрудничеството с нашите италиански партньори Retificio Padano, предлагаме мрежи за най-различни нужди – земеделие, строителство, спорт и други стопански и лични цели, както коловете и всички други аксесоари, необходими за изграждане на конструкцията.

Удобна опаковка

Мрежите са навити на руло около пластмасова ролка и са опаковани с прозрачно полиетиленово фолио. Мрежите, които са по-дълги от 2 м. са сгънати с цел да заемат по-малко място, да са по-удобни за транспортиране и съхранение.

Достъпни цени

Предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение между приемлива цена и качество на продукта.

Монтаж на място

Фирма Ай Джи Нет предлага също така и възможност за монтаж на място при желание на клиента.

Индивидуален проект

Изготвяне на индивидуален проект – моля, подайте ни информация относно размерите на вашите площи със земеделски насаждения и ние ще направим калкулацията и ще ви върнем обратно информация относно количеството на необходимата предпазна мрежа и нейната цена.

Доставката на мрежите се извършва с куриер, а ако желаете, може да ги получите на място от нашия офис или от офисите на нашите дистрибутори.

Ай Джи Нет

Ние предлагаме мрежи за различни цели, като можем да предложим и решение за нестандартно приложение.

Ако не намирате подходящата за Вас мрежа, моля свържете се с наш специалист. Ние ще намерим най-доброто решение за вашия бизнес!

Продукти

Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет
Ай Джи Нет

Възползвайте се от нашите неустоими промоции!

В зависимост от стойността на Вашата поръчка получете и Вашата отстъпка.

Мнения за Ай Джи Нет


The company has no review.

Напиши мнение за Ай Джи Нет


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.