Ловно Стопанство Света Марина  itemprop=

Ловно Стопанство Света Марина

Уникалният облик на рибарниците се допълва от църквата Св. Марина, построена от собственика на рибарниците Румен Ципаров. /Възможност за закупуване на зарибителен материал/. Стопанството предлага риболов, лов, туризъм.
Гоце Делчев, ул.Даскал Господин 15

Ловно Стопанство "Света Марина" Рибовъдство - Рибарниците на Румен Ципаров в района на гр. Гоце Делчев, място, където можете както да закупите отглеждана по съвременни европейски изисквания риба - шаран, толстолоб, сом. Можете да се насладите на невероятния вкус на рибата на място, в рибния ресторант. Уникалният облик на рибарниците се допълва от църквата Св. Марина, построена от собственика на рибарниците Румен Ципаров. /Възможност за закупуване на зарибителен материал/ Лов Дивечовъдните участъци Блатата и Черна река се намират в ГС "Катунци" в Пирин планина. Пресича се от път 198 Гоце Делчев - Сандански, където се намира и лобното място на Яне Сандански. Обща площ 2.500 хектара. Дивечът, който обитава и е разрешен за отстрел е: дива свиня, сърна, заек, гривяк, бекас и лещарка. Ловът на дивата свиня се извършва групово, а подборния и селективен лов е през цялата година - индивидуално. Ловът на сърна започва от 1 май подборно и селективно, групаво разрешен от ЗЛОД. Обитава дивеч с капитални трофеи. Риболов Рибарниците на Румен Ципаров се намират на 5 км от грaд Гоце Делчев, по пътя за с. Огняново място, където можете както да закупите отглеждана по съвременни европейски изисквания риба - шаран, сом. Може и да се насладите на невероятния вкус на рибата на място, в рибния ресторант в изключителна обстановка на спокойствие, предлагано от простора и уюта на природата. Предлага се и свободен риболов, както и възможност за нощувка в бунгала. В съседство се намират стари баластрери, в които се риболовства целогодишно на кефал, скобар, лин, щука, сом и други. На около 300 метра се намира река Места, където можете да упражнявате и речен риболов. Уникалният облик на рибарниците се допълва от църквата Света Марина, построена от собственикът на рибарниците Румен Ципаров. Туризъм Хотел Васи-лена се намира в месността Попови ливади. Тук може да се насладите на очарованието на Пирин, и да прекарате Вашата ваканция далеч от шума и напрежението. Oт Попови ливади, с надморска височина 1740 метра, до връх Ореляк, с надморска височина 2100 метрра, по път и екопътека, дължината на прехода е 10 км. От върха се открива неповторима панорама: изток Родопите и долината на река Места, юг планина Славянка и Бяло море, от запад Беласица и долината на река Струма, от север върховете на Пирин. Предлагаме нетрадиционни атракции, като опознаване и беритба на диво растящи гъби и билки. Място за почивка: Ловната хижа е с леглова база за 10 човека, Хотел Васи-лена с капацитет от 35 човека.

Мнения за Ловно Стопанство Света Марина


The company has no review.

Напиши мнение за Ловно Стопанство Света Марина


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.