Горовладелска Производителна Кооперация КАРЛЪК СС  itemprop=

Горовладелска Производителна Кооперация КАРЛЪК СС

Горовладелската производителна кооперация Карлък - СС с. Солища е създадена от частни стопани - горовладелци от селата Солища и Стикъл на 21.07.2001 г. Със седалище и адрес на управление с. Широка лъка, община Смолян.
Горовладелската производителна кооперация Карлък - СС с. Солища Горовладелската производителна кооперация Карлък - СС с. Солища е създадена от частни стопани - горовладелци от селата Солища и Стикъл. Със седалище и адрес на управление с. Широка лъка, община Смолян. Основните насоки в предмета на дейност обхващат дърводобив, туризъм и екотуризъм, лов и риболов. Кооперацията притежава собствен гатер за производство на собствен дървен материал предимно от смърч.      Още за Нас: Кооперацията стопанисва пет ревира в южната част от района на Държавно Лесничейство - с. Широка Лъка. Граничи с горовладелските кооперации "Борика"-с. Стойките и "Ела"-с. Гела. Общата стопанисвана площ е 11 700 дка. Основните насоки в предмета на дейност обхващат управлението и стопанисването на частни гори в петте ревира на кооперацията, получаване максимална ефективност в добива и реализацията на обла дървесина без да се нарушават лесовъдската наука и принципи в производствения процес, постепенно преминаване в дълбочинна преработка на дървесината, постигане максимална икономическа и социална ефективност и изгода за член кооператорите, съобразяване цялата дейност с опазване екологията на района и съдействие за развитието на туризма. Също така оползотворяване диворастящите плодове, билки и гъби. Кооперацията предлага на своите клиенти франко временните си складове в стопанисваните ревири всички видове обла дървесина - трупи, греди, ритловици в стандартни дължини 3, 4 и 5 м. Може да приеме поръчки от клиенти с дължини по тяхно желание. В края на 2004 г. кооперацията завърши изграждането на собствен дървопреработвателен цех и ще предлага на своите клиенти всички видове стандартни фасонирани материали - талпи, дъски, греди, летви, както и материали по поръчка на клиентите.

Горовладелска Производителна Кооперация КАРЛЪК СС - отрасли:


Горско Стопанство, Водно Стопанство, Селски Туризъм, Дърводобив, Рибовъдство,

Мнения за Горовладелска Производителна Кооперация КАРЛЪК СС


The company has no review.

Напиши мнение за Горовладелска Производителна Кооперация КАРЛЪК СС


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.