Хоум Гарден ВТ - Вижте още

Хоум Гарден ВТ

Проучване, проектиране, изграждане, поддръжка, консултации и посредническа дейност в областта на екстериорното и интериорно озеленяване, фитодизайна, ниското строителство, градинските мебели, техника и системи.
София, ж.к. Младост 1, бл. 24 вх. 4, партер







За нас:

Фирма „Хоум гарден вт“ еоод е широко известно име в сферата на ландшафтната архитектура. От основаването си през 1996 година до сега екипът от специалисти се стреми да налага компанията като синоним на качество и иновативен дизайн, отразяващ адекватно специфичните предизвикателства на всеки проект.
Същността на нашата работа е в утвърждаване на ландшафтния дизайн като неразривна връзка между архитектура и околно пространство, органически преход между интериор и екстериор с главна цел създаване на хармонична среда за отдих ние познаваме принципите и правилата в градинско-парковото изкуство, но и знаем къде и как да ги нарушим, за да създадем съвременен и уникален краен продукт, отражение на желанията на нашите клиенти.

Работата ни обхваща широк спектър от обществени пространства, бизнес сгради и индустриални комплекси, хотели, ресторанти и жилищни сгради.

Ние придаваме висока добавена стойност на заобикалящото ни пространство. А това е основният път към повишаване качеството на живот в напрегнатото ежедневие, което ни заобикаля.

Хоум Гарден ВТ

Още за нас:
ХОУМ ГАРДЕН ВТ ЕООД е член на Асоциацията на професионалните озеленители в България.

Услуги:


Хоум Гарден ВТ Проектирането е процес на отношение, разбиране, създаване.Ние вплитаме разнообразни познания и разбиране за принципите на природата, за формите и структурата на пространството, индивидуалния характер на материалите – синхрон на всички нива, за да се получи уникален продукт, отразяващ в пълнота визията на клиента.
Хоум Гарден ВТ Реализацията на проектите е в сигурни ръце на екип от професионалисти с богат опит с обекти от всякакъв мащаб. Ние знаем подходящото решение за всяка трудна ситуация, познаваме и използваме необходимата техника и характерните материали, за да предоставим адекватен отговор за високите изисквания
Хоум Гарден ВТ Поддържането е главна и неразривна част от работния процес. Резултатът от нашия труд е видим в пълнота години след реализацията, поради спецификата на градинско-парковото строителство като комплексно изкуство. Растителността, основен градивен материал на Градината, е жив, постоянно променящ се организъм.
Нашите обекти:


 Хоум Гарден ВТ
www.homegarden.bg


Актуално в каталога


Здравейте приятели на Business.bg.

Последните 7 месеца за нас бяха много важни, защото стартирахме изработването на нов дизайн на нашия каталог, нов администраторски панел и нова мобилна версия с респонзив дизайн, според последните очаквания на потребителите и новите изисквания на Google и останалите търсещи машини, до услугите на които се позоваваме ежедневно. Виж още...

За BUSINESS.bg


Контакти
Какво е BUSINESS.bg?
Услуги
Как да включа фирмата си БЕЗПЛАТНО в бизнес каталога?
Как да имам ПОВЕЧЕ клиенти?