ПАЛЕТА 2013 ЕООД  itemprop=

ПАЛЕТА 2013 ЕООД

ПАЛЕТА 2013 ЕООД е специализирана в предлагането на дървени палети. Фирмата е със седалище в гр. София и разполага с два склада. Независимо дали търсите нови палети или използвани палети, големи или малки количества, „ПАЛЕТА 2013“ ЕООД е вашата първа спирка.
София, Склад „ВРАНЯ“ и Склад „ВЕРИЛА"

ДЪРВЕНИ ПАЛЕТИ – НОВИ И ВТОРА УПОТРЕБА „ПАЛЕТА 2013“ ЕООД е специализирана в предлагането на дървени палети. Фирмата е със седалище в гр. София и разполага с два склада. Независимо дали търсите нови палети или използвани палети, големи или малки количества, „ПАЛЕТА 2013“ ЕООД е вашата първа спирка. Основна дейност на фирмата е изкупуване, сортиране, рециклиране и доставка на дървени палети втора употреба и производство на нови по поръчка на клиента. Нашите услуги Ние можем да Ви освободим от ненужните Ви палети. Предлагаме транспорт за извозването им от Ваш склад Ние можем да произведем всякакъв вид палети или друг тип дървен опаковъчен материал Фирмата предлага и транспорт на закупените количества палети. Разполага с превозни средства, като по този начин дава възможност за безплатно транспортирането на палетите и готови крайни продукти до всяка точка в рамките гр. София Ние предлагаме изключително обслужване, високо качество и конкурентни цени.

ПАЛЕТА 2013 ЕООД - отрасли:


Дървообработване, Дървен Материал, Палети,

Мнения за ПАЛЕТА 2013 ЕООД


Относно: запитване за дюселдорфски палета

Публикувано от: , на: 2023-04-25 20:09:19
Здравейте, интересува ме дали изкупувате счупени дюселдорфски палета, около 900 бр. са

Напиши мнение за ПАЛЕТА 2013 ЕООД


Поставете отметката.
Съгласен съм | Условия за писане на мнения

Уважаеми клиенти когато публикувате мнение Ви молим да запазите добрия тон на общуване и да се придържате и излагате фактите които касаят и описват конкретния случай. Всякакви коментари и обидни квалификации по адрес на хората или фирмите за които пишете и са в разрез с добрия тон на общуване ще бъдат премахвани.

Коментарите може да бъдат изтрити от модераторите, ако съдържат обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

ПРАВО НА ОТГОВОР - На всяка фирма, към която се отнася конкретният коментар или мнение, се дава правото на отговор.