София
ТЪРГОВСКА ГРУПА ОБЕДИНЕНИЕ събира водещи производители и доставчици на услуги в сферата на строителството и ремонтите. В обединението участват над 20 фирми между които - Ети инженеринг, Златарев инженеринг, ХИДРОИЗОМАТ, Интекс, Домко, Алу-пласт, DSC.

Евробул Инженеринг ООД е представител на водещи фирми производители на оградни системи и оградни мрежи, строителни материали, хидроизолации, шумоизолации, саморазливни подове, фуги за мостове и др.

София
Производство на мебели! 3D дизайн, индивидуални решения, цялостно обзавеждане. Хотелско обзавеждане, офис обзавеждане. Интериорни врати от MDF с естествени фурнири, врати от ламинат, врати с полиуретанови бои по каталог.

Сред основните ни продукти са поликарбонатни слънчеви панели,подови гранитогресни и керамични настилки, богата гама подови и декоративни пана от полиран гранитогрес, стъпала изработени от полиран гранитогрес, фаянсови облицовки за широкия потребител.

Варна
Трейд Доор Врати За Вашият Дом най-големият производител на врати в България. Предлагаме над 100 модела интериорни врати, блиндирани врати с различни видове покрития в повече от 250 цвята.Трейд Доор развива дейност в сектора на блиндираните и интериорни врати и е една от първите фирми с

Фирма ДАРИЙОН - АЛ ЕООД е оторизиран партньор на rehau, предлага al i pvc дограма , щори , комарници, стъклени витрини , метални входни врати , интериорни врати , обшивки от еталбонд , хармоники. Фирмата предлага и довършително-ремонтна дейност.

Създадена през декември 2006 г., фирма „Борд - Гипскартон, Мазилки, Декорации“ ЕООД за кратък период от време натрупа опит и рутина в резултат от съвместната си дейност с редица фирми. За това допринасят както квалифицираните и опитни специалисти, така и

Всичко за Вашия интериор и обзавеждане.Атрактивни цени и модели.Производство на мебели по индивидуален проект и размери.Специални цени за корпоративни клиенти.

Фирма "Ворошилов" започва дейността си през 2004 г. с производството на алуминиева и PVC дограма. За кратко време се превръща в една от най-проспериращите фирми в бранша. Фирмата разполага с производствена база, оборудвана с най - съвременните технол

Производство и монтаж на изделия от ковано желязо - парапети за тераси и стълбища, врати и порти, огради, решетки, навеси и тенти, градински и вътрешни мебели, спални, свещници и осветителни тела. Фирмата е представител на ф-ма "Троя"ООД и "Фатих"ООД за р