Плевен
Внос,търговия и сервиз на системи за омекотяване и пречистване на вода. ФОНИК ЕООД е изключителен представител за България на продуктите на ECOWATER Systems USA.

Ние сме компания с основен предмет на дейност в сферата на пречистването на отпадни води, която е събрала в себе си едни от най-добрите специалисти в тази област. Компанията е специализирана в проектиране, производство и пълно обслужването на Пречиствателни Станции за битови нужди.

Компанията предлага пълен набор от машини свързани с пречистването на отпадни и технически води. Довършителни дейности в строителството и селективно разрушаване.

Фирма НИКОЛ - Н ООД е регистрирана през 1991 г. и се занимава с проблемите на водата за битови нужди от 1994 г. През 1999 г. се оформя звено за обработка на води за производствени нужди, като са привлечени водещи специалисти в областта.

Варна
Оргрес ООД е фирма, предлагаща всякакъв вид продукти и услуги в областта на обработка и очистване на водите. С богат и дългогодишен професионален опит, ние сме готови да посрещнем и удовлетворим вашите изисквания. Фирмата разполага със складова база, техника и съоръжения, леки и товарни

София
Пречистване на вода. БИОТЕХ ООД е инженерингова фирма специализирана в проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на обекти в областта на водите и екологията и в производството и монтажа на съоръжения и станции за пречистване на вода. Ние предлагаме индивидуални решения в

София
Онлайн магазин за басейни, сауни, спа, парни бани, почистване на водата (филтри, химикали). Басейни INTEX, Водни ефекти, Сглобяеми, Оборудване за корито, Стълби и перила, Филтри, Помпи, Осветление, Почистване и поддръжка, Подгряване, Дозиране.

ЕС ПИ ЕС УОТЪР ГРУП ООД се занимава с проектиране и изграждане на фонтани, водни ефекти, автоматизирани поливни системи, пречиствателни станции, помпени станции, басейни, хидрофори, пречиствателни съоръжения, инсталации за омекотяване на питейни води.

Всички видове химикали за пречистване на водата в басейни. ПРЕДЛАГАТ СЕ: Натриев хипохлорит - 0.35лв. л. PH - реголадор - 0.70лв л. Алуминиев сулфат - 0.70лв л. ЦЕНИТЕ СА НА ЕДРО

Пловдив
ЕНВОТЕХ ЕООД е инженерингова фирма специализирана в планирането и изграждането на пречиствателни станции за отпадъчни, води включително и малки пречиствателни станции за хотели и малки селища, пречисвателни станции за питейни води, инженеринг и решения в