Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..

Деприа-клон България КЧТ - Вижте още

Деприа-клон България КЧТ

Компанията предлага пълен набор от машини свързани с пречистването на отпадни и технически води. Довършителни дейности в строителството и селективно разрушаване.
Деприа-клон България КЧТ Деприа-клон България КЧТ
Деприа-клон България КЧТ
Фирма Деприа България е единствен представител, за страната, на чешката компания "IN-EKO", която проектира и произвежда машини за пречистване на битови и индустриални отпадни води. IN-EKO предлага на европейския и световен пазар водопречиствателни съоръжения повече от 25 години . Производството обхваща специализирани в микрофилтрацията машинии, както и флотационни, комбинирани и други.

Проектиране и изработване на водопречиствателни съоръжения 

Деприа-клон България КЧТ

От 2019 година Деприа - България е единствен оторизиран представител на IN-EKO Team за територията на Република България.
В качеството си на такъв отговаря за инсталиране, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на машините произвеждани от чешката компания за територията на Република България.

IN-EKO Team е основан през 1995 година в Чехия. Компанията произвежда повече от 25 години водно-пречиствателни системи и съоръжения, като иновативните им разработки ги поставят на едно от челните места в този бранш. Екип от опитни инженери проектира машините индивидуално за всеки клиент, с цел постигане на оптимални резултати в технически и инвестиционен план.

Широката гама от машини специализирани в микрофилтрацията и иновативните технически решения поставят чешкият производител сред лидерите за европейският пазар. Набора от машини предлагани от IN-EKO Team покрива всички процеси свързани с пречистването и филтрирането на битови, комунални и инсдустриални отпадни води.

Инсталиране и деинсталиране на производствени съоръжения

Демонтаж, окомплектоване и опаковане с цел преместване и транспорт. Монтаж и окомплектоване с цел пускане в работа. Частично и пълно инсталиране и деинсталиране на производствена техника.

Разглобяване, изсушаване, почистване и сглобяване и на промишлена и битова електроника. Натрупания през годините опит ни дава право да гарантираме за отлични резултати.

Възстановяване след пожари и наводнения

Деприа-клон България КЧТ

Деприа разполага с дългогодишен опит при възстановяването от пожари и наводнения трупан по множество интернационални обекти. Компанията разполага с екип професионалисти обучавани по европейски стандарт и работи със специализирани машини и препрарати за отстраняването на щетите от дим, сажди, вода и мухъл.

Възстановяване след пожар:

Деприа-клон България КЧТ

процеса за възстановяване от пожар започва с ограничаване на щетите. Киселинните сажди, често проивеждани при гасенето на пожар, ускоряват корозията на сградни и машинни компоненти. Оптималният диапазон за третиране е до 48 часа след първоначалния пожар, като навременна реакция от специализиран екип осигурява запазването на възможно най-много имущество.

Възстановяване след наводнения:

процеса за възстановяване след наводнение също разчита на ефективна и навременна намеса, която ограничава допълниелното замърсяване на водата и развититето на микроорганизми в нея. Освен основното подсушаване и почистване, се извършват и други дейности, като деконтаминация и третиране на порести повърхности, който задържат вода, като килими или гипсокартон. Въпреки важността на своевременна реакция, екип специалисти по водните щети винаги ще допринесе значително за спасяването на лично или бизнес имущество.

Довършителни дейности в строителството и селективно разрушаване

  • Гипсокартон
  • Шпалковка
  • Боядисване
  • Мазилка, замазка
  • Редене на плочки, ламинат
  • Електроинсталация
  • ВИК
  • Селективно разрушаване
  • Монтажни дейности
  • и други
Деприа-клон България КЧТ

Последни новини


Бар оборудване - какъв трябва да е добре обзаведеният бар?

Виж още..

Различните материали, от които се изработват детските матраци

Виж още..

Повишаване на имунитета: Полезни начини за укрепване на имунната система

Виж още..