Областни градове × Мрамор

Ние сме малка строителна фирма със сплотен колектив от висококвалифицирани специалисти, които имат професионално и отговорно отношение към работата и притежават отлични познания в областта на строителството, строителните материали и технологиите на строителство в България.

Сред основните ни продукти са поликарбонатни слънчеви панели,подови гранитогресни и керамични настилки, богата гама подови и декоративни пана от полиран гранитогрес, стъпала изработени от полиран гранитогрес, фаянсови облицовки за широкия потребител.

ТОРНАДОПЛАСТ работи в сферата на строителството и ремонта . Дейността включва изпълнение на обекти "до ключ", текущо поддържа

Варна
Ликрис ООД предлага качествено и луксозно обзавеждане за Вашата баня!

Фирма Декорати се занимава с внос и търговия на подова и стенна керамика и цялостно обзавеждане, включващо всички компоненти на една съвременна баня от плочките, санитарна керамика, смесители, душ-кабини и мебели за баня до аксесоарите. Декорати ЕООД е

Директен внос на гранитогрес, подова и стенна керамика, лепила и фугиращи пасти, минерални мазилки, декоративни профили.

Гранитогрес в населено място Варна