Самоков
Лифтcтрой ООД разполага с екип от специалисти с дългогодишен стаж (над двадесет години) в монтажа и експлоатацията на въжени линии. Екипът притежава нужната правоспособност, квалификация и професионализъм при монтажа и експлоатацията на всички видове въжени линии.

Магнитна дефектоскопия на стоманени въжета, монтирани на пътнически и товарни линии, ски-влекове, шахтни подемни машини, кранове и др. Заплитане на въжета. Ремонт на пътнически въжени линии и ски-влекове. Ремонт на мостови и козлови кранове.

Фирма АЛЕКС МЕЧКОВ ООД се занимава с търговско представителство и посредничество при доставката на машини и съоръжения за туризма: - Лифтове на фирма Допелмайер / Doppelmayr; - верижни машини за обработка на снежни писти Пистен Були / Pisten Bully на

Проектиране, производство, строителство и монтаж по технология на френската фирма "ПОМАГАЛСКИ" на лифтове, въжени линии и ски мле

Казанлък
Собствено производство на водни пързалки "rolba", сухи и водни детски пързалки, люлки, катерушки и детски кътове. Фирмата работи с екологично чисти материяли.