Хидравлика - Преспа Вълчев СД се занимава с ремонт, поддръжка и профилактика на С производството на хидравлични филтри; хидравлични брадви и хидравлични маркучи. Както и с рециклиране и ремонт на мотокари.

ремонт на различни видове български и вносни металорежещи и металообработващи машини.

Асеновград
Дейноста на фирмата е свързана с търговия на едро и дребно:Електроинструменти-дистрибутор на марки AL-KO, BOSCH, GRAPHITE, RAIDER, METABO, RTR, SPARKY, MAKITA, HONDA, MITSUBISHI, RTRMAX Склада разполага с голям избор от ъглшлайфи,бормашини,електрически

Асеновград
Изработка на детайли и резервни части с CNC(ЦПУ) машини с чертеж или мостра на клиента. Гарантирано качество. Габаритни размери на детайлите от Ф10 до Ф400 и дължина до 1000 мм. Фирмата разполага и с универсален струг и фреза.

Асеновград
Производство на машини и доставка на резервни части за въгледобивната, каменообработващата, рудодобивната, селскостопанската и хранително - вкусовата промишленост.

Асеновград
Произвежда резервни части за селскостопански машини: трактори, комбаини Нива, Е-516, сламопреса К-454. Рециклира износени резервни части, шлици, лагерни легла, ремъчни шаиби и други.

Асеновград
Металорежещи машини.


Строителна механизация в населено място Асеновград