Europe medical е вносител на професионална козметика, апаратура и консумативи за SPA центрове. Фирмата е ориентирана към проектиране и обзавеждане на физиотерапевтични центрове към болнични заведения, спортни центрове, хотели, козметични студия.

САБА.БГ ООД е вносител на опаковки за парфюмерия и козметика. Предлага голямо разнообразие от дизайни, обеми и материали - за парфюми, етерични масла, лосиони, кремове и - шишенца, бурканчета, вакуумни опаковки, тестерни флакони, капачки и помпи за

Варна
Фирма „Бредис” ООД е създадена през 1997 г. в гр. Варна, понастоящем регистрирана по ДДС, специализирана в производството на козметични продукти с ХУМА. През 2003г. „Бредис” ООД започна разработка на сапун в комбинация с хума.

Варна
Ние от екипа на Онлайн магазин ПазарувайBG работим с максимата "КЛИЕНТЪТ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ДОВОЛЕН"! С доброто отношение и качествените продукти, които предлагаме, сме заслужили доверието на клиентите.

Фирмен магазин "БЪЛГАРСКА РОЗА"АД - КАРЛОВО. Търговия на едро и дребно, пълен асортимент от продукти, достъпни цени

Фреш Ап Козметикс е специализирана в производството на пасти за зъби-Orbel, Megadent, Dentix, детски - Fi -Fi, Fan- Fan , мъжка козметика-Aspis, Amigo, Kupa, дамска козметика-шампоани, балсами, боя за коса-KALEA, и др. В началото фирмата е функционирала

Варна
Консултации в области, свързани с химията и нейното приложение. Търговия с реактиви и разработки на продукти и методи в сферата на химията, фaрмацията и екологията.

Варна
ТАЛОДЕРМА ООД, фармацевтични лаборатории, Варна, са основани през 1991 г. от проф. Зл. Пенев, д.м.н. – изявен български и международно признат дерматолог, дерматоалерголог и дерматокозметолог, почетен доктор на Френската академия по дерматология.

Парфюмерия и козметика - производство

Парфюмерия и козметика - производство

Фирми за Козметични продукти в населено място Варна