Областни градове × Компютри

Хасково
Online Магазин за електроника и електроуреди. Ние продаваме успешно на пазара вече дълги години и благодарение на натрупания опит и наличието на квалифицирани кадри сме в състояние да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество на оптимални цени. При нас ще намерите:

Асемблиране на компютри, продажба на компютри, компютърни системи, софтуерни продукти, електроника и консумативи и принадлежности към тях, ремонт и поддръжка на компютърна техника.

Хасково
Проектиране, производство, внедряване и сервиз на цифрови системи за автоматизирано управление на обекти в индустрията - дискретно-непрекъснати и непрекъснати технологични процеси.

Компютърен център ООД - гр. Хасково е фирма занимаваща се с: доставка, инсталация и сервиз на компютърни системи.

Хасково
Асемблиране и търговия с компютърни системи, касови апарати с фискална памет, електронни везни, програмни продукти.

Хасково
Представител на Спектър Нет за Хасково, уеб дизайн, уеб хостинг, наети линии, интернет клубове, комутируем достъп

Хасково
Търговия и сервизна поддръжка на касови апарати с фискална памет, принтери с фискална памет, компютърни системи, POS системи, електронни системи за обслужване на бензиностанции и газстанции. Консумативи

Хасково
От 2002 год. фирма Копи Груп ООД извършва внос на копирна и компютърна техника от Европа. Основна цел на фирмата е задоволяване

Хасково
Интернет доставчик за Хасково, Харманли, Свиленград, Симеоновград, Стамболово. Изграждане на мрежи, уебдизайн, уебпрограмиране и хостинг.

Търговия с компютърна техника.

Настолни компютри в населено място Хасково