Плевен
За твоя цветен дом! е мотото, което "Интекс" ООД изпълва със съдържание. Амбицията, която собствениците са си поставили и осъществуват с изцяло младежкия екип е нестандартната визия на магазина, индивидуалната работа с клиента, компетентни съвети.

"Екомебел" ООД е производител на мебели за цялостно обзавеждане на дома и офиса, отличаващи се с практичност, стил и модерен дизайн.

изработва: дограма, шкафове, гардероби, маси, пейки, ламперии, закачалки, навеси, остъкления, первази, дюшеме и всичко от дърво по желание на клиента.

Плевен
Фирма КАРАБУЛЕВ ООД е създадена през 1995 г. и с бързи темпове заема важни водещи позиции на българския мебелен пазар.Фирамата се развива и специализира в проектиране, изработка и монтаж в две основни насоки - корпусна мебел и дограма.

Вносител на мебели за цялостно обзавеждане от Италия - Natuzzi, Tonin casa, SPAR Group, и детски мебели от Турция - Cilek. Mагазини: Natuzzi Center Sofia София бул"Дондуков" 57 тел 02 986 31 52 e-mail: mertd@optisprint.net Cilek Sofia Showroom: Специализи

Плевен
Производство на мебели от плоскости, мебели за хотелско обзав.

Стъклени Маси в населено място Плевен