Мебели в населено място Монтана

Областни градове Градове ×

Фирма Дизайн и Стил 2009 ООД е основана през 2009г. с иновативни и модерни разбирания за пазара. Дизайн и стил 2009 ООД е сред бързо развиващите се фирми в регион Монтана в сферата на търговията със строителни материали и обзавеждане за баня.

Монтана
Фирма „ИВО” ЕООД е малка семейна фирма,специализирана в изработката на бутикови мебели. Материалите с който работим са плоскости от дървесни частици на водещи фирми в мебелната промишленост - kronospan, egger,fundermax,glunz .

Монтана
Алби ООД производство на уникални бебешки мебели по европейски изисквания за уникални деца,като Вашето, което толкова време сте чакали да държите в прегръдките си.

Монтана
БКК 95 ЕООД е съвременна компания, занимаваща се с изработката на метални и дървени изделия за бита - мебелен обков, тръбни конструкции за мебели, производство на инструменти, изделия от дърво.

Монтана
ЛАТИ ПЛЮС ЕООД е предприятие, което работи от 1996 г. Фирмата е специализирана в производството на интериорни врати и корпусни мебели за дома, офиса и хотела по индивидуален проект.

Монтана
Производство и проектиране на мебели по индивидуални поръчки.

Монтана
Фирма Интегра ООД е основана през 2005г. с предмет на дейност художествено проектиране, производство и монтаж на корпусна мебел и интериорни врати. Фирмата разполага с модерна производствена и складова база, отговарящи на световните критерии. Ние работим

Фирмата извършва: проектиране производство и монтаж на PVC и AL дограма, топлоизолация на сгради, сухо строителство и др. Фирмата работи с висококачествени сертифицирани материали за топлоизолации на сгради, както и материали за производство на дограмa.

Производител на матраци, легла с повдигащ се матрак, падащи легла, спални, корпусни мебели и кухни. Стандартни и по индивидуален проект и размер на клиента. Атрактивни цени. Гарантирано качество и срокове за изпълнение. Собствена производствена база на площ от 800 кв.м.

Мебели и обзавеждане.