Оптика, Електроника в населено място Добрич

Областни градове ×

Изграждане на системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа, периметрова охрана, сигнално-охранителни системи, озвучителни и оповестителни системи, системи, електроинженеринг и BMS.

Фирма "Селс Пи Си" ЕООД е основана през 01.2006 година в Добрич. Основната дейност на фирмата е продажба на компютърни компоненти и асемблиране на компютърни системи, която е насочена към крайните потрeбители (физически и/или юридически лица), потребителите използващи компютър в домашни

Проектиране и производство на: - Комплектни трансформаторни подстанции за 6, 10, 20/0,4 Kv, бетоново-панелен или моноблоков тип.

Добрич
Залагайки на бързо и качествено обслужване, богато разнообразие от качествени продукти и конкурентни цени Сис Ком ООД се наложи като предпочитан партньор. Приоритет във фирмената политика е изграждането на стабилни и коректни взаимоотношения с нашите

Охранителни и сигнални системи и съоръжения

Електронноизчислителна техника

Продажба на електроинструменти и крепежни елементи - Hilti, Bosch, Makita, Skil. Официален дистрибутор на Den Braven - всичко за стъклопакета, силикони и др.

Добрич
Продажби на касови апарати и електронни везни.

Внос, доставка и монтаж на измервателна апаратура, КИП и автоматика, отоплителни системи, помпи и ел.оборудване

Производство на електроснабдително оборудване и ел. табла

Оптика, Електроника в населено място Добрич


Прочети повече
Затвори