Областни градове

София
Фирмата извършва дейност в областта на покривните и хидроизолационни работи. Имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. Работим с висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на извършените услуги. Основни насоки на работа:

Пловдив
АЛКИД ЕООД е създадена през 1994 година в гр. Пловдив, с предмет на дейност търговия на едро и дребно със строителни материали. Със своите 2 обекта в град Пловдив, фирмата предлага - Сатен гипс, япи гипс, перлитна мазилка, вар, цимент, гипс, топлоизолационни системи, газобетон, олуци, сухи

Перник
ЕМОН ЕООД е фирма за производство на скоби за улуци и скоби за водосточни тръби. Започва своята дейност през 1994. Фирмата разполага с голямо разнообразие от продукти. Поддържа всички артикули на склад и може да извършва доставка в цялата страна, в рамките два до три работни дни

Перник
Производство на улуци, водосточни тръби, кофи, лейки и други

Плевен
Американски Безшевни Улуци Плевен Цени - Материали - Труд - Доставка на място За оферта, обадете се на тел. 0988-355-755 « Работно време »

Баня (Област Благоевград)
Фирмата извърша Ремонт на покриви строителни ремонти работим в градове варна,софия,пловдив,бургас, и др. Гаранция 15 години.

най-добри цени за изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за Google. Поръчай уеб сайт със собствен административен панел на най-добра цена от BEKYAROV.net

Безшевните улуци се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Това е и основното предимство на безшевните улуци.

София
Противообледенителни системи DEVI за улуци и водостоци.

Предлагаме хамалски услуги на конкуренти цени! Свържете с нас на нашите телефони 0877 267 200 Очакваме Ви !

Улуци, Безшевни Улуци


На страницата ни ще намерите всички складове за строителни материали както и магазини които предлагат пълната гама от поцинковани и безшевни улуци в България. Едно от важните предимство на безшевните е ПВЦ - улуците е че може да се избират в различни цветове. Предлагаме и богат избор на производители на поцинковани улуци.

ПВЦ улуците са безшевни и едно от най - вожните им качества е че не могат да ръждясат и не стареят както обикновените метали улуци. Те са много по лесни за монтаж и не изискват като поцинкованите запояване за да не текат от дъждовната вода. Лесни са за монтаж и при дължина от 4 метра на парче се монтират много лесно и безпроблемно. НЕ е нужно да си специалист за да си ги монтираш и сам монтират се лесно с ПВЦ скоби за челните дъски на къщата с винтоверт и винтове за дърво.


Pvc Канали , Безшевни улуци , Безшевни Улуци метални , Медни Улуци , Метални Улуци , ПВЦ улуци , Пластмасови Улуци , Поставяне на Улуци , Поцинковани Улуци , Смяна на Улуци , Улуци - пластмасови
Прочети повече
Затвори

Партньори