Информационни Технологии в населено място Хасково

Областни градове ×

Хасково
Online Магазин за електроника и електроуреди. Ние продаваме успешно на пазара вече дълги години и благодарение на натрупания опит и наличието на квалифицирани кадри сме в състояние да предложим на нашите клиенти продукти с високо качество на оптимални цени. При нас ще намерите:

ВАЛПЕРС КОНСУЛТ БЪЛГАРИЯ е учредено през 2002г., негов управител е Васил Атанасов. Дружеството има млад, амбициозен, компетентен и сплотен колектив. Разполага с магазини в гр. Хасково и гр. Свиленград, като притежава собствен сервиз и складова база в гр. Хасково.

Хасково
Продажба и сервиз на копирни машини, факс апарати, компютри, лазерни принтери.Търговия с консумативи за копирни машини и лазерни принтери.Доставя висококачествени изделия на световноизвестни търговски марки както и консумативи и резервни части за офис техника.

Хасково
Асемблиране и търговия с компютърни системи, касови апарати с фискална памет, електронни везни, програмни продукти.

Хасково
Представител на Спектър Нет за Хасково, уеб дизайн, уеб хостинг, наети линии, интернет клубове, комутируем достъп

Компютърен център ООД - гр. Хасково е фирма занимаваща се с: доставка, инсталация и сервиз на компютърни системи.

Хасково
Програмни продукти за ТРЗ и счетоводство. Изработка на програмни продукти по поръчка. Изработка на рекламни материали. Изработка и печат на дипломни работи. Консултантски услуги за инсталация и поддръжка на софтуер

Асемблиране на компютри, продажба на компютри, компютърни системи, софтуерни продукти, електроника и консумативи и принадлежности към тях, ремонт и поддръжка на компютърна техника.

ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ АД - Хасково, Интернет услуги

Хасково
Компютри - поддръжка и ремонт

Информационни Технологии в населено място Хасково
Прочети повече
Затвори