Обувки, Изделия от Кожа в населено място Плевен

Областни градове Градове ×

Фирмата се занимава с изработка на ортопедични обувки под индивидуална мярка.Работим с качествени материали и предлагаме голямо разнообразие от модели.Цялостния процес на изработка е с качествени материали, изцяло ръчен, уникален за всеки човек според размера и профила на ходилата.

Директен вносител на обработени естествени кожи от типа: ярешка, овча, телешка, биволска и др. Богата цветова гама и разнообразие на технологията на обработка на кожите. Предлагаме високо качество и коректност.

Фирмата произвежда всички видове хастарни кожи за обувки, тапицерски кожи за мебели и автомобили и др.

Плевен
Специализирано производство на кожени облекла и мотоциклетна екипировка.

Плевен
Производство на материали за обувната промишленост- ходила и клин-токове от термокаучук и PVC. Изработваме модели по желание на клиента. Търсим търговски представители за страната и чужбина.

Плевен
Полима АД е частно акционерно дружество със седемдесет годишна история, специализирано в производството на детски, дамски и мъжки домашни чехли и пантофи. Технологичният цикъл е напълно завършен и включва: разработване на модели по собствен дизайн или

Производство на топлинки, ботуши, летни обувки и каучукови подметки.

Плевен
Фирма Либера е създадена през 2002 год. Обект на нейната дейност е ръчна изработка на всякакъв вид аксесоари и украси за обувки, чанти и облекло и цели изделия. Либера се развива с бързи темпове и в момента тя разполага с необходимата база и квалифициран

Плевен
Търговия обувки

Обувки магазини

Обувки, Изделия от Кожа в населено място Плевен


Прочети повече
Затвори