Областни градове ×

Дейността на фирма „Т и Д Инженеринг” ЕООД е свързана с инженеринг в областта на енергетиката, електротехниката и електрониката, като обхваща различни сфери от проектирането, производството и услугите.

Фирмата разработва прибори за автоматизация на производството, програмируеми контролери за непркъсваемо производство, индикатори за температура, налягане и др.,

РЕЛПОЛ БЪЛГАРИЯ ООД е част от полския холдинг RELPOL S.A. - производител на комутационна апаратура в областта на индустриалната автоматизация.

Автоматика ЕООД предоставя своите услуги по модернизация на енергетически обекти на промишлени отрасли, като извършва всички функции на изпълнителя.

Фирмата се занимава с ремонт, модернизация на метало обработващи машини. Автоматизация на технологични процеси. Изработка на струйници за охлаждане.Търговия с машини нови и втора употреба.

Варна
Производство доставка и монтаж на контрол н достъпа, автоматизации и системи за сигурност

New Age Systems е фирма с богат опит в системите за автоматизация на апартаменти, офиси и вили. Предлаганите продукти са на доказали се в тази област производители като: Fibaro, Zipato, AEON и др. Предлагаме също така и немски моторизирани щори.

Автоматизация в населено място Варна


Прочети повече
Затвори