Областни градове

София
БАЛАРТ ООД е фирма за производство на сухи строителни лепила с марката PROFICol. Всички продукти притежават сертификати за качество. Изградена е система за производствен контрол. Производствената база се намира в село Гумошник, до град Троян.

Варна
Строителни материали, мазилки, лепила, протектинг и почистващи агенти за мрамор, гранитогрес, теракота, фаянс и др. Помпи, хидрофори.

Свищов
Търговия на едро и дребно със строителни материали

Пловдив
Грундове, саморазливни замазки и лепила.

Производство на лепила за плочки, сухи строителни смеси, шпакловки, мазилки, замазки, добавки за бетон, бои, грундове и декоративни завършващи покрития.

София
Фирма, която предлага разнообразни топло- и хидроизолации, тапети, лепила, ламинирани паркети и извършва тяхното поставяне.

Понастоящем “Деником” ЕООД е най – големия за страната дистрибутор на Henkel, притежаващ марките Ceresit, Loctite, Moment, Metylan, Makroflex, Thoms

Строителни лепила за фаянс, теракота, мрамор, гранит, гранитогрес, риолит и др. Лепила за топло и хидро изолации.

"Търговска верига ТЕО" ООД е създадена през 1996г. Дейността на фирмата е дистрибутиране на стоки от строителния бранш. Търговски представител е на повече от 50 завода в България. Осъществява търговия на едро както на територията на страната така и износ

Асеновград
ЕТ ПРЕСТИЖ е основана в началото на 2007 г. Първоначално работи като технически център за обслужване на дървообработващи инструменти и по специално на циркулярни дискове с твърдосплавни пластини и фрези.

Строителни лепила, Теракол


Строителни складове предлагащи строителни лепила, Теракол и Гипсови лепила и шпакловки. Цени на бели циментови шпакловки и бели гипсови лепила. Теракол за вътрешна и външна шпакловка цени.

В каталога ще намерите цени с доставка на гипсово лепило. Цена и доставка на бяла циментова шпакловка. Цени и доставки на гипсово лепило в разфасовки по 25 килограма. Гипсово лепило за шпакловка с най - добрите цени и производители в страната. При нас са представени всички производители на теракол за външна шпакловка както и гипсово лепило на строителна борса ангро с цени и възможност за доставка до строителен обект.


Перлит
Прочети повече
Затвори