Хотели в населено място Пазарджик

Областни градове Градове Населени мяста ×

Пазарджик
За тези, които искат да се откъснат от суматохата и напрежението на големия град, хижа “Добра вода” и околностите; предлага чудесна възможност за почивка сред приказната природа на Западните Родопи, Баташката планина и рида Каркария.

Пазарджик
Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие, хотел Примавера 2 е идеалното място за престой, почивка, настаняване или нощувки.

Комплекс Атлантик е изискан хотелски комплекс, разположен в западната част на Пазарджик само на 10 минути от центъра на града. Хотелът притежава съвременен дизайн, удобства и стилно обзавеждане. Разполага с 15 стаи с по две легла, 12 броя от които стандартни и 3 луксозни стаи.

Пазарджик
Хотел “Примавера” се намира в идеалния център на пешеходната зона на град Пазарджик. Заобиколен е с много магазини, ресторанти и каф

Пазарджик
Туристически агенции и туроператори

Комплексът се състои от две къщи за гости с десет уютно и съвременно обзаведени стаи, ресторант, три градини, басейн с минерална вода, кабелна TV, климатик, телевизор, ресторант, басейн, градина.

Туристическа агенция

Хотел „Астория“ е един от елитните хотели в Пазарджик, който предоставя на скъпите си клиенти единични, двойни стаи и цели апартаменти на

Туристическа агенция

Туристическа агенция