Областни градове

Фирмата се занимава с търговия на строителни материали и производство на сухи строителни смеси, мазилки и грундове. Разполага със собствен автопарк, голяма складова и производствена база

Асеновград
ЕТ ПРЕСТИЖ е основана в началото на 2007 г. Първоначално работи като технически център за обслужване на дървообработващи инструменти и по специално на циркулярни дискове с твърдосплавни пластини и фрези.

София
Изработва: врати от фазер, шперплат, масив, фурнировани, МДФ двукатна дограма, стъклопакет, дюшаме, съчак, ръкохватки, стълби.

София
Повече от 10 години Нюман е основен фактор в търговията с дървесни материали за мебелното производcтво в България.

Станимиров Груп е фамилия от фирми, производители и търговци на натурални, агломератни, колматирани и синтетични коркови тапи, разработват нови технологии в корковата индустрия. Притежава единствената технология за многоцветен печат върху коркови тапи.

Група "Португалия корк" е най-големият в света производител на коркови тапи. За улеснение на своите основни клиенти - производителите на вино и високоалкохолни напитки, дружеството доставя и предлага богат асортимент от материали необходими при

Дървени: Трупи Талпи Греди Дъски Детайли Фурнир

Бистрица (Област Благоевград)
Фирма РИС КОРК ИНДУСТРИ ООД Ви предлага стенни и подови облицовки от корк, както и всякакви видове тапи от корк или ПВЦ за вино или спиртни напитки.

Фирма ЕТ ДИМИТЪР ДЕБЕЛЯШКИ развива дейност от 1992 година, но самата фабрика за шперплат и фурнир съществува от 1939 година.

Шумен
Производство на фурнир и паркет.

Шперплат


Най - широко приложение намира в мебелната промишленост като тапициращ елемент, както и при производството на дивани и фотьойли, кухни, вградени гардероби, гардероби, скринове, шкафове и други мебели от бита и обзавеждането.

На нашата страница ще намерите производители на водоустойчив шперплат, мебелен шперплат, шперплат с дебелина 3, 4, 5мм, шперплат евтин на цена на производител, както и доставчици по градове. В каталога ни имаме подбрани най - добрите производители на шперплат в страната които могат да ви го доставят до строителния обект. Складовете за строителни материали които прелгат както и големите строителни хипермаркети като Практикер и Бриколаж.


Влагоустойчиви ОСБ плоскости , Водоустойчив Шперплат , Дърво, шперплат , Дъски и шперплат , Естествен Фурнир , Изолация с корк , ОСБ плоскости , Панели, шперплат , Подови настилки от корк , Талашит , Талашитени плоскости , Фурнири , Хидрофобен Шперплат
Прочети повече
Затвори