Транспортни Услуги в населено място Пазарджик

Областни градове Градове ×

Пътна помощ Пазарджик гарантира безпроблемно превозване на автомобили. Пътната Помощ осигурява Ремонт и консултация на място на авариралото МПС, както и насочване към специализиран сервиз.

Пазарджик
Джи Ем Кей ООД предоставя собствени контейнери с вместимост 6 куб. за събиране на отпадъци и извозване на регламентирано сметище. Транспортни услуги и страната в областа на транспорт на болнични отпадъци и лекарства с изтекъл срок на годност.

“Сеферинкин транспорт“ЕООД ще Ви осигури бърз и надежден транспорт в областа на спедицията, логистиката, групажните и комплектни товари и колети. От скоро фирмата се занимава с въздушен и корабен транспорт, така че независимо от какъв вид транспорт имате нужда ние ще Ви го осигурим.

Пазарджик
Илхан 2010 ЕООД извършва Транспорт със собствени автомобили, Ежеседмична групажна линия България-Турция, международна спедиция, групажи, превоз на частични и комплектни товари. Фирмата се занимава и с продажба на дървен материал. С нашия дългогодишен професионален опит и знания в областта

Пазарджик
Търговия с черни и цветни метали. Изкупуване, събиране и обработка на всички видове вторични суровини. Разчистване и извозване на отпадъци от жилищни площи, производствени халета и дворове. Демонтиране и нарязване на машини и съоръжения. Разстояние до 10km - безплатен транспорт.

Фирмата се занимава с търговия с течни горива и международен транспорт.

Пазарджик
Мегапекс груп е част от група компании с офиси в : България :+35934901010, megapeks@abv.bg, ICQ 414183845 Русия :+74955077546, megapeks@mail.ru, ICQ 153246177 с основна специализация на логистичните услуги по релациите към Русия и прилежащите

Фирма ЕТ' Георги Милев-OTOS-3' Извършва международен транспорт на пътници в страната и чужбина с лиценз номер-0167. Член на международната организация IRU, от която управителя на фирмата има диплома. Офертата на фирмата е следната: ЦЕНА НА 1 КМ.

Вътрешен и международен транс