Транспортни Услуги в населено място Разград

Областни градове Градове ×

Разград
Янакиев Транс е фирма, която извършва автобусен транспорт на туристи в страната и чужбина. Разполага с автобуси и микробуси в отлично техническо състояние. Шофьорите на Янакиев Транс са квалифицирани и разполагат със всички необходими лицензи за извършване на автобусен превод на пътници.

Денонощна пътна помощ за Разград и страната. Репатриране на автомобили, джипове, микробуси, каравани, бобкати, мини багери, мотокари.

Разград
Фирма ЛОГИС ТРАНС ЕООД се занимава с международни превози по дестинации Турция – Русия, Финалндия, Европа, Прибалтийски държави. Групажна линия от Финландия до България и Турция. Нашата цел е да осигурим надежни транспортни и логистични услуги. Ние създаваме и развиваме мрежа от

„СЕМДО-ТРАНС” ООД е транспортна фирма регистрирана в Разград. Работи, както на територията на Република България, така и в държави от европейската общност. Специализирани сме в транспорта на зърнени култури и инертни материали. Фирмата има евролиценз за международен превоз на товари.

Разград
Фирмата извършва товарни превози на извънгабаритни и тежки товари, спедиция и международен транспорт посредством собствен и нает автомобилен парк. Съвременният автопарк с който разполага фирмата позволява извършването на различни по вид транспортни услуги.

Разград
Автобусен Транспорт

Автомобилен Транспорт

Автомобилен Транспорт

Таксиметров транспорт

Автомобилен Транспорт